Portal 072info

11 stvari koje pravi muškarac ne bi trebao imati u kući

U životu odraslog muškarca postoje neke stvari koje zaista ne bi trebale biti u njegovom stanu.

Završili ste školovanje, zaposlili se i preselili. Odrasli ste, a vaše mjesto stanovanja trebalo bi biti odraz toga, kako tvrdi Business Insider.

Sljedećih 11 stvari ne bi se trebalo nalaziti u “muškom” kućanstvu:

1. Kao zastor koristite sve osim zastora
Plahte, ručnici, ostaci tepiha – za prekrivanje prozora muškarci koriste svašta. Činjenica je da ništa od toga neće izgledati lijepo, a bit će i velik znak da nemate sređen život.

2. Stvari koje izgledaju kao da im je mjestu u kafiću
Pravilo je jednostavno: Ako izgleda kao da je za kafić, vjerojatno i jest. Neonski znakovi pivskih brendova, igre za bar ili ogledala s naljepnicama alkoholnih pića – ne.

3. Madrac. Bez okvira.
Odrasla ste osoba. Osim ako ste u teškoj financijskoj situaciji, madrac biste zaista trebali staviti na nešto. Nije neka filozofija, a niti visoka razina pameti i super osobnosti neće sakriti ovu činjenicu.

4. Prazne boce pića kao ukras
Kada ste išli na fakultet, prazne boce bile su znak super provoda. Kao odrasla osoba, reciklirate ih.

5. Božićne lampice kada nisu blagdani
Viseće lampice malo su neprimjerne. Ako želite lijep ugođaj nabavite prekidač za prigušivanje svjetla.

6. Posteri bez okvira
Lijepo je što “Abbey Road” smatrate remek djelom, ali naboran i neuokviren poster to ne treba reći za vas. Iako je super zamjena za pravi komad umjetnine, radije zidove ostavite prazne.

7. Tapiserija kao uokvirena umjetnost 
Druga popularna ideja za prekrivanje zidova jesu i tapiserije. Nažalost, daju onaj “hippie” izgled koji nije simpatičan nakon fakulteta.

8. Postolje puno CD i DVD kolekcija
U 2015. godini to i nije baš impresivno. Živimo u digitalnom svijetu, a postolje puno medija može značiti da vi ne živite. Neka barem bude suptilnije.

9. Lažne biljke ili nešto slično
Čini se kao izvrsna ideja jer ne zahtjeva brigu. Nažalost, ništa nije toliko razočaravajuće nego dotaknuti biljku i shvatiti da je lažna. Zaboravite na lažan izgled i okrenite se pravim biljkama, koje ne zahtijevaju puno održavanja.

10. Plastika
Plastične police, pokućstvo, druge stvari. Dodatni razlog za doživjeti osobu nezrelom.

11. Podni madrac ili kauč
Futon – japanski podni madrac/kauč poprilično je koristan. Posebno ako nemate puno mjesta u sobi. Jeftini su i čvrsti i to je jedini razlog zašto im pribjegavate. Pokušajte izbjeći ovu zamku i nabavite pravi kauč. Gosti će vam biti zahvalni.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box