Portal 072info

13. FEBRUARA Rukometaši Čelika u “Areni” sa švajcarskom ekipom Wacker Thunom

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uprava Rukometnog kluba ,,Čelik”, kluba koji je jedini tim sa prostora bivše Jugoslavije, pored kragujevačkog Radničkog,  koji se kvalifikovao u osminu finala – među 16 najboljih ekipa u okviru EHF Čelendžer Kupa, izjasnila se oko odigravanja dvije utakmice sa odličnom švajcarskom ekipom Wacker Thunom.

  • Definitivno prva utakmica sa švajcarcima se igra u Gradskoj areni u Zenici 13. februara (subota) s početkom u 19 sati. Želimo da to bude praznik rukometa u našem gradu, jer je to najveći međunarodni uspjeh ,,Čelika” u njegovoj 65-godišnjoj istoriji, a u goste nam dolazi jedna od boljih evropskih rukometnih ekipa – ističe Pane Škrbić, predsjednik ,,Čelika”.
  • Zato pozivamo sve ljubitelje rukometa i sporta uopšte iz Zenice i BiH – da već sada rezervišu termin za subotu 13. februara i dođu u Gradsku arenu Zenica – kažu u RK ,,Čeliku”.

ŽESTOK TEMPO PRIPREMA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U Gradskoj areni i u teretani treneri RK ,,Čelika” su na čelu sa novim šefom stručnog štaba Mehom Begovcem nametnuli žestok tempo treniranja dva, pa i tri puta dnevno.

  • Prioritet je fizička spremnost ekipe, a paralelno radimo i s loptom – ističe Meha Begovac, šef stručnog štaba RK ,,Čelika”. Na fizičkim priprema radi trener prof. Seldin Rizvanović, a prvi put imamo i trenera golmana. To je jedan od naj-boljih bivših golmana RK ,,Čelika” svih vremena – Jasko Salihefendić – kaže Meha Begovac.

Inače, svakodnevno na trenzima RK ,,Čelika” se nalazi dvadesetak igrača, medju kojima i pet-šest juniora. Prvu utakmicu u nastvaku prvenstva ,,Čelik” igra u Gradskoj areni protiv RK ,,Igmana” sa Ilidže, koju je RK ,,Čelik” jesenas na Ilidži pobijedio rezultatom 36:32.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME