Portal 072info

5 seks poza koje su nadraže ženama

Ako žena više uživa u seksu, njen partner je sretniji i uzbuđeniji Muškarcima nema ništa draže nego kad vide da su kvalitetno zadovoljili svoju partnericu u krevetu. Također, ako žena uživa u strastvenim trenucima, više uživa i on jer ga sam pogled na nju dodatno uzbuđuje. Stručnjaci za seks izdvojili su top četiri poze za koje tvrde da su ženama najdraže, odnosno da u njima najviše uživaju, a objasnili su i zašto

Položaj mačke U ovoj pozi dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Poza je slična misionarskoj, samo što je muškarac pomaknut malo više (oko pet centimetara) tako da mu kod penetracije penis dotiče klitoris. U isto vrijeme žena drži noge omotane oko muškarca i kontrolira pritisak.

Pseći položaj Poznat i kao “doggy stile”. Ko dove poze žena je na koljenima i dlanovi su joj na tlu, a muškarac penetrira odostraga. U ovom položaju stimulira se ženina G- točka što rezultira jakim orgazmom.

Most Kod ovog položaja dolazi do duboke penetracije. Radi se o pozi koju možemo nazvati obrnutim “doogyjem”. Žena legne na leđa pa se podigne tako da su joj stopala i dlanovi na tlu, a stražnjica u zraku. Muškarac je na koljenima, između njezinih bedara i rukama joj pridržava stražnjicu.

Ona je gore Samim time ima kontrolu nad cijelom situacijom, a i položajem svojeg tijela namješta koliko će klitoris biti stimuliran tijekom penetracije. Recimo, želi li da penis više dotiče klitoris, samo se mora više nagnuti prema muškarcu i malo više stisnuti bedra.

Podijelite članak