Portal 072info

7 principa privlačenja novca

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Novac nam je svima potreban za kvalitetniji život, mada vrlo često ne umijemo da ga cijenimo i odbijamo ga negativnom energijom…

U vrijeme materijalne krize sve je više ljudi koji prema novcu imaju kontroverzan ili negativan stav. Istovremeno ga žele i smatraju ga neophodnim, ali s druge strane smatraju da novac kvari ljude.
U osnovi ovog uvjerenja veoma se često krije i razlog što mnogi nemaju onoliko novca koliko im je potrebno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Zato vam predstavljamo nekoliko važnih princpia iz knjige “Energija novca – Reiki izobilja” koju je napisala Margarita Milenković, poznati reiki master učitelj. Ukoliko ih slijedite donijeće vam sigurno više novca u dom…

Princip želje

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Važno je da znate za šta vam je novac potreban. Potrebno je da odredite koliko novca vam je potrebno na mjesečnom ili godišnjem nivou i u vezi s tim poželjno je da jasno zamislite kako bi izgledao vaš život u izobilju.

Princip cilja

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Potrebno je da odredite svoje materijalne ciljeve čije je postizanje uslovljeno novcem. Istovremeno je potrebno da budete svjesni i svojih dubljih ciljeva koji se tiču sopstvenog postojanja i smisla života. Ne smijete da dozvolite da vam materijalni ciljevi budu prvenstveni, već je važno da svoje ciljeve birate u skladu sa potrebama svoje duše, a ne ega.

Princip odluke

Budite odlučni u svojoj namjeri da osjetite život u bogatstvu, jer je to najznačajniji korak koji mora da napravi svako ko želi da stupi na stazu materijalnog blagostanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Princip misli

Jedan od osnovnih principa je da u svoj život privlačite ono o čemu najviše razmišljate. Ako imate strah od siromaštva, to znači da kod vas dominiraju misli o tome kako nećete imati novca, pa će vam se upravo to i desiti. S druge strane, ako vjerujete da ćete imati onoliko novca koliko vam je potrebno da zadovoljite sve svoje potrebe koje novac može da podmiri, onda ćete ga sigurno i privući u svoj život.

Princip osjećanja

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Isto kao što privlačite ono što mislite, tako privlačite i ono što osjećate. Ako u vama dominiraju pozitivne emocije, dobre vibracije i osjećaj radosti i sreće, nema sumnje da ćete u svoj život privlačiti sve ono što vam je potrebno.

Princip unapređenja sopstvenih sposobnosti

Koliko god da je bitno šta mislite i osjećate, nećete mnogo postići ako izostaje posljednji korak – akcija. Zato je važno da ulažete u sebe i razvoj sopstvenih vještina, talenata i potencijala, kao i da budete dovoljno kreativni da pronađete nove načine za zaradu.

Princip zahvalnosti

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zahvalnost je jedan od univerzalnih principa kojim privlačimo još više dobrog u svoj život. Uvijek budite zahvalni za sve što imate, ali i za ono što nemate, jer je i to u skladu sa onim što vi jeste. Baš zato umjesto da se žalite na to što nemate dovoljno novca, podsjetite se da ga ipak imate u određenoj mjeri i budite za to zahvalni. Posmatrajte kako će se vaša finansijska situacija popravljati od trenutka kada se umjesto na ono što nemate, fokusirate na ono što imate.

lisa.rs


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME