84-GODIŠNJI SARAJLIJA IZLIJEČEN OD KARCINOMA uz pomoć biljnih preparata!?

Podijelite vijest

doktorSlučaj Ante Krešića iz Čapljine koji se sam izliječio od raka pluća pčelinjim proizvodima, izazvao je veliku pažnju u BiH, javlja bh. novinska agencija Patria (NAP). Mogući razlog za to je povećan broj takvih oboljenja u BiH, na što već godinama upozoravaju ljekari…

 Konvencionalna medicina još uvijek ne nudi univerzalni lijek za kancerogena oboljenja, ali nisu rijetki slučajevi da alternativne terapije daju rezultat. U svijetu danas postoji na desetine nekonvencionalnih metoda za koje oboljeli tvrde da uspješne i da su uz pomoć njih izliječili i najteže oblike malignih oboljenja.

Otrov Crvenog škorpiona za kojeg su stručnjaci sa Kube ustvrdili da  može izliječiti ćelije raka, izazvao je pravu uzbunu u cijelom svijetu. U BiH još nema ovog lijeka i za sada se može nabaviti jedino preko distrbutera u u Makedoniji. Po lijek na Kubu išao je i poznati srpski glumac Bata Živojinović.

Izet Kahriman, fitoterapeut iz Sarajeva, pominjući različite metode liječenja koje se provode u svijetu, kaže kako on lično ima uspjehe u liječenju kancerogenih oboljenja već nekoliko godina. Važno je, kaže Kahriman, problem otkriti na vrijeme.

– Riječ je o programu ishrane i dodataka ishrani, koji su potpuno prirodnog porijekla, a kojeg se oboljeli pridržavaju tokom terapije. Moj cilj je kod pacijenta vratiti imunitet. Kada to uspijem, organizam se sam izbori sa svojim oboljenjem – objašnjava Kahriman za Patriu.

Dušan Bošković, 84-godišnji Sarajlija, prije sedam mjeseci obolio je od karcinoma mokračne bešike.

Ljekari su mu predlagali operaciju, no njegova kćerka to nije dopustila. Početkom prošlog mjeseca Dušan je počeo koristiti biljne terapije koje mu je pripremao Kahriman. 17. aprila ove godine ljekari su mu rekli da je u potpunosti izliječen.

– To je nevjerovatno. Za oko 40 dana tata je, u 84. godini, pobjedio karcinom – potvrdila je Dušanova kćerka Zvjezdana za Patriu.

Sarajlija Fikret K., (podaci poznati redakciji), uposlenik u “BH Telecomu”, u razgovoru za Patriu kaže kako mu je u petom mjesecu prošle godine otkriven karcinom na debelom crijevu.

No, i on tvrdi da je zahvaljujući biljnim terapijama Kahrimana, u decembru ponovo bio na radnom mjestu, bez i jednog simptoma.

– Svo vrijeme nakon operacije i za vrijeme hemoterapija, uzimao sam čajeve i biljne tinkture. To mi je pomoglo da tokom hemoterapije ne izgubim niti jednu dlaku s glave. Na hemoterapije sam išao sam, mojim autom, a u decembru sam se vratio na radno mjesto – kaže Fikret, piše Patria

Nap.ba