Portal 072info

APARTMANI BEDI: Najpovoljnije cijene zimovanja u srcu Vlašića!

Apartmani „BEDI“ smješteni su u samom centru Vlašića, odmah kod baby lifta. Ugodan ambijent i izolovanost od buke daje našim apartmanima veliku prednost, naročito što smo od centra Babanovac (platoa) udaljeni svega dvije minute šetnje…

Kapicitetom smo spremni ugostiti:

APARTMAN 1 – 12 OSOBA – POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE APARTMANA KLIKOM > OVDJE <

APARTMAN 2 – 10 OSOBA  – POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE APARTMANA KLIKOM > OVDJE <

APARTMAN 3 – 2 OSOBE  – POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE APARTMANA KLIKOM > OVDJE <

a pored već navedenih pogodnosti, idealni smo za boravak porodice sa djecom koja koriste baby ski-lift.

BEDIIIOsim u potpunosti opremljenih apartmana (kuhinja sa posuđem, posteljina, dnevni boravak sa televizorom/plazma + kablovska, muzičkom linijom koja podržava USB itd.) također su Vam na usluzi i pecara/šadrvan koji je idealan za roštilj kako u zimskim tako i ljetnim danima.

Zagrijavanje je na drva uz pomoć JOTUL peći koja izuzetno i kvalitetno uspijeva zagrijati naše apartmane koji su svakako, kako sa vanjske tako i unutrašnje strane, obloženi stiroporom koji dodatno zagrijava ali i održava toplotu apartmana.

Posjedujemo besplatan WI FI internet i kablovsku televiziju (MOJA TV).

Za naše goste osiguramo i slobodno parking mjesto, što je svakako velika prednost za boravak na planini Vlašić. Sunčana strana, jedinstven ambijent i otvoren pogled na baby lift ali i Vlašić dovoljni su razlozi da svoje povjerenje ukažete nama!

PROVJERITE ZAŠTO NAM SE NAŠI GOSTI UVIJEK VRAĆAJU?!

Za informacije i rezervacije obratite se na e-mail: bedivlasic@gmail.com ili kontakt telefon: 00387 61 451 473 (GSM ili Viber) a svakako da se možete pridružiti i na našu Facebook stranicu klikom OVDJE gdje možete pogledati još fotografija apartmana.

Podijelite članak

Počitajte još

Vlašić spreman za turiste, u junu se otvaraju hoteli

072info

I bh. ljepotica sablasno prazna: Na Vlašiću tek poneki gost

072info

DIVAN PRIZOR: Vlašićka zimska idila usred proljeća

072info