Jelena Karleuša i Bosanac u novom ratu oko narodnjaka i masnih harmonika

Jelena Karleuša i Bosanac u novom ratu oko narodnjaka i masnih harmonika

Bliži se finale najgledanijeg show programa u BiH Zvezda Granda. Mjesec dana prije završetka natjecanja kristaliziraju se favoriti, ali se „zakuhava“ i stuacija u žiriju. Svatko protežira svoje favorite, a u subotu ćemo od 20 sati na OBN-u doznati čija je ipak bila posljednja.

Kada je raspoložena, Jelena Karleuša kandidate ukiva u zvijezde, ali ove subote izgleda će ustati na lijevu nogu. Pjevačica se ovoga puta ponovno odlučila upustiti u svađu sa Bosancem i ostalim kolegama oko narodnjaka i masnih harmonika. Za duel dvije kandidatkinje JK je odabrala riječ „ljaksofonija“ kako bi ga opisala, a ostatak žirija nije nikad čuo za tu riječ. Aca Lukas je na to rekao kako kolegica iz žirija uporno dodaje u rječnik neke nove riječi za koje niko nikad nije čuo.

Međutim, nitko ga nije čuo jer je trajala žestoka svaša. Jelena je Bosancu pokušavala objasniti da se traži zvijezda a ne samo pjevač koji ispravno pjeva i pri tome promukla od vikanja. U jednom trenutku je i napustila studio. Mariju ćemo vidjeti također u autodestruktivnom izdanju, jer je u jednom trenutku sama na svoj račun iznijela veliki broj uvreda.

Na kraju je 11 kandidata pronašlo svoju formulu za put u peti krug natjecanja koji donosi i ugovor s Grand produkcijom, te je stoga vrlo važan svim pjevačima. Korak je to i do finala i šansa kandidatima da osvoje jedan od dva automobila koji čekaju pobjednike sezone. Ove sezone jednog će pobjednika odabrati stručni žiri, dok će publika svog favorita odabrati sms porukama.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE