Jedinstven događaj u Zenici: Uspješno završena modna revija bosanskog brenda haljina “ZEINA & ZARA ABAYA”

Jedinstven događaj u Zenici: Uspješno završena modna revija bosanskog brenda haljina “ZEINA & ZARA ABAYA”

U prepunoj sali Tapasa-Staro pozorište u Zenici, preksinoć je održana velika modna revija novog bosanskog brenda haljina kojeg su osnovale dvije sestre Zeina i Zara Maličbegović. Radi se o brendu pod nazivom “ZEINA & ZARA ABAYA”, a koji je za kratko vrijeme postao interesantan i prepoznatljiv. 

Na održanom događaju, jedinstvenom na ovim prostorima, upriličena je promocija haljina, abaya i ogrtača za sve žene sa stilom, izrađene od najfinijih italijanskih tkanina i to saten svile, muslina, svile, kože..   

Tom prilikom predstavljeno je ukupno 75 kreacija iz prve kolekcije ‘Melek -Rania’, a ova modna revija, inače, prva je u Zenici organizirana na ovako zavidnom nivou u privatnom aranžmanu. Inače, sve modele šminkao je Salon ljepote “Tajna” u Zenici.

Brojna prisutna publika s oduševljenjem je posmatrala do sada neviđene haljine, abaye i ogrtače za žene. Originalnost, inovativnost, elegancija i kvalitet prezentiranih kreacija našle su put do prisutnih, koje su, nedvojbeno, poželjele da čim prije nabave do sada neviđeno na našim prostorima.

U prilog tome govori i podatak da su sve kreacije dočekane aplauzom i ovacijama, a sve one koje nisu bile u prilici prisustvovati ovom jedinstvenom događaju u gradu mogu pogledati haljine, ali i naručiti, na Facebook stranici klikom OVDJE ili pozvati broj telefona 061522955. 

Za one koje nisu bile u prilici da dođu i uživo prisustvuju ovom događaju, snimak revije mogu pogledati klikom OVDJE.

Nakon prve, ali izuzetno uspješne revije, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, sestre Maličbegović kažu da je sve ono što rade rezultat ljubavi dvije sestre, u potpunosti različite ali srcem iste. 

-Naša neraskidiva veza na oba svijeta. Jača od svega. Vezane istom ljubavlju, svaki dan tkaninama u rukama oblikujemo nove modele abaya koje ćete voljeti. Svakoj smo dale ime da ih pamtite, jer svaka ima ime koje joj pripada. Kada ih nosite da osjetite svaki naš pokret, ručno zašiveni detalj, svaku skicu i kroj. U ovaj brend unijele smo svu ljubav, od etno stila do prefinjene elegancije. Tu smo da vam zagolicamo maštu, da vas oduševimo i uživamo zajedno s vama u svakom koraku koji napravimo gradeći ovaj bosanski brend – kažu sestre Maličbegović. 

ZEINA & ZARA ABAYA / abaya.ba / 061 522 955

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

POVEZANE OBJAVE