NEVJEROVATNA PRIČA AMERIČOG MARINCA: Kaže da je 17 godina ratovao na Marsu, da je penzionisan na Mjesecu…

NEVJEROVATNA PRIČA AMERIČOG MARINCA: Kaže da je 17 godina ratovao na Marsu, da je penzionisan na Mjesecu…

Bivši američki marinac objavio je senzacionalnu tvrdnju da je proveo skoro dvije decenije u borbi sa vanzemaljcima na Marsu, piše list Scottish Daily Star.

Bivši marinac, poznat kao Captain Kaye, tvrdi da postoji pet ljudskih kolonija na Marsu i daje proveo posljednjih 17 godina u borbi da ih zaštiti.

Služeći u svemirskoj floti poznatoj kao Odbrambene snage Zemlje, – koj je regrutovala vojno osoblje iz zemalja kao što su SAD, Rusija i Kina, nekadašnji marinac treniran je da upravlja raznim bombarderima i svemirskim brodovima poput onih u “Zvjezdanim ratovima“.

Nakon treninga bio je zadužen za zaštitu kolonija od Marsovaca, koji su navodno željeli da ih preuzmu i učine planetu svojom.

Njegovo nevjerovatno svjedočenje za ExoNews TV se ne zaustavlja na Marsu.

On je učio da pilotira letjelicama na Mjesecu, kao i na Saturnovom mjesecu Titanu pa čak i u dubokom svemiru.

Njegova ceremonija penzionisanja nakon 20 godina provedenih u službi obavljena je na Mjesecu, a među gostima se nalazio i nekadašnji ministar odbrane SAD Donald Ramsfeld.

Naravno, niko nije bio u stanju da potvrdi ovo svjedočanstvo, i vrlo je vjerovatno da je u pitanju samo izmišljotina – iako bi brojni pobornici teorija zavjere bili više nego sretni da je neko napokon progovorio o nečemu na šta već decenijama pokušavaju da upozore javnost, a list ipak postavlja pitanje – šta ako ovaj čovjek zaista govori istinu?

b92

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE