Voyage i Breskvica se pomirili? Vijest je oduševila tinejdžere

Voyage i Breskvica se pomirili? Vijest je oduševila tinejdžere

Krajem 2020. odjeknula je vijest da su Anđela i Mihajlo prekinuli. Obrisali su zajedničke fotografije na društvenim mrežama i time rastužili mnoge pratitelje

Anđela Ignjatović (Breskvica) i Mihajlo Veruović (Voyage), par je koji je privukao pozornost javnosti 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom ‘Vrati me’. Nakon toga imali su još nekoliko uspješnica, a ostvarili su i suradnje s poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji.

Na društvenim mrežama krenule su tužne poruke tinejdžera nakon što se proširila vijest da su Breskvica i Voyage pred kraj 2020. prekinuli. Ipak, sada stižu optimistične vijesti. Srpski mediji pišu o navodnom pomirenju megapopularnog srpskog teen para.

Obrisali su sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a sad su na svojim Instagramima objavili znakovite zajedničke snimke s emotivnim porukama zbog čega su fanovi zaključili da je došlo do pomirenja.

– Ovo je ljubav zbog koje sam pisao, koja me je motivirala. Zbog ljubavi i od ljubavi živim momente zbog kojih ću nastaviti borbu. A zauvijek ću se boriti za ljubav. A vama hvala na podršci i ljubavi koju pružite. Nadam se da će se sve ovo riješiti jednog dana. Volim vas – napisao je Voyage uz snimke s Breskvicom.

Objavio je i snimku na kojoj samo što ne zaplače dok preslušava očito novu pjesmu.

– Hoću tebe ću, nikad nisam htio nju – dio je stihova za koje su fanovi zaključili da način na koji se Voyage ispričava Breskvici i želi je natrag. Fanovi nisu vjerovali u njihov prekid pa sada likuju i pišu: 

– Bravo, volimo vas. Ljubav sve pobjeđuje.

24sata.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE