Nije mogla vjerovati šta joj je napravio kako bi raskinuo zaruke

Nije mogla vjerovati šta joj je napravio kako bi raskinuo zaruke
Pet mjeseci prije velikog dana, Alex Lanchester dobila je poziv kojim su je obavijestili kako je njen zaručnik poginuo u prometnoj nesreći, no to je bio samo početak bizarne priče

Britanka Alex Lanchester nije mogla dočekati udaju za ljubav svog života, dok on nije prezao poduzeti i ono najgore kako bi se izvukao iz vjenčanja.

Iako nije zamišljala da će se udati tako mlada, 23-godišnja Alex sve je pripremila za vjenčanje s Amerikancem Tuckerom Blandfordom, piše Mirror.

No, pet mjeseci prije velikog dana, dobila je poziv kojim su je obavijestili kako je njen zaručnik poginuo u prometnoj nesreći. Nesuđena mladenka ostala je šokirana saznavši kako je Tucker tajno bolovao od depresije i stoga se bacio pod auto.

– Dobila sam poziv od čovjeka koji se predstavio kao Tuckerov otac i da ima loše vijesti. No nije zvučao kao njegov otac, već kao Tucker – priča Alex, koja je počela plakati dok je pokušavala procesuirati to što je upravo čula.

– Nisam mogla disati. Potpuno me uništilo – kaže. No, njena bol pretvorila se u bijes nakon što je nazvala Tuckerovu majku kako bi saznala što se točno dogodilo.

– Rekla je da je Tucker dobro i da ne zna o čemu pričam te da je mislila da smo prekinuli prije nekoliko mjeseci. Nije ništa znala o vjenčanju – rekla je Alex, koja otad nije razgovarala s Tuckerom i više ne želi čuti za njega.

– Mislim da mu nikad neću oprostiti. Pretvarati se da je mrtav kako se ne bismo vjenčali je gnusno. Ako me imalo volio, kako je mogao napraviti takvu stvar – pita se Alex.

Tucker kaže kako mu je žao što se ponio tako.

– Nema se što dodati. Znam da joj nisam to tako trebao reći, ali nisam znao što drugo napraviti. Grozna sam osoba. Alex je sjajna cura, no prepao sam se i htio sam izaći iz te veze – objašnjava 23-godišnji Tucker.

 

 

cafe.ba

 
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE