Pet znakova da te vara na Facebooku

Pet znakova da te vara na Facebooku

Često dobiva poruke u svako doba dana, čak i noći • Mobitel je uvijek uz njega, čvrsto ga drži u ruci ili u džepu i nikome (pogotovo vama) ne dopušta da mu se približi.

Pet sumnjivih razloga da mu skuhate frku…

1. Često se zanese u pisanje poruka, ali vam ne kaže tko mu i o čemu piše. Dakako da svatko od nas mora imati privatnost, ali ako vas zbog digitalnih konverzacija počne učestalo ignorirati, a pritom se ne trudi objasniti o čemu je riječ, vjerojatno su njegovi interesi i prioriteti negdje drugdje.

2. Često dobiva poruke u svako doba dana, čak i noći. Poruka cvrcnutog frenda kojeg je ostavila cura poslana oko ponoći nije razlog za brigu, ali ako često u sitne sate počinje dobivati ili slati “poslovne” por uke, vjerojatno već svirate drugu violinu u njegovu triju.

3. Nagnete se da ga poljubite dok pregledava svoj fejs, a on se panično odmakne od vas da ne vidite zaslon računala/mobitela. Ako se očajnički trudi skriti od vas što radi, udahnite duboko – gotovo sigurno vam ne priprema iznenađenje za godišnjicu veze.

4. Mobitel je uvijek uz njega, čvrsto ga drži u ruci ili u džepu i nikome (pogotovo vama) ne dopušta da mu se približi. Hmmm, možda je neki opsesivno-kompulzivni poremećaj, ali kad ljudi misle da nešto griješe i ne žele da ih se uhvati, njihove fizičke reakcije prilično vas mogu začuditi. Ako skoči kad primijeti da se vi približavate njegovu mobitelu kao da je oparen, što da vam kažemo osim – počnite sumnjati.

5. Ako ga pitate zašto toliko vremena provodi na društvenim mrežama, a on se počne braniti ili čak vas optuživati da ste bezobrazni što ga to pitate, nešto ne štima. Zašto bi ga to toliko uzrujalo? Pa zato što želi skriti nešto od vas, a vi gađate ravno u sridu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE