Pogledajte kako izgleda prvi suprug Sanje Kužet sa kojim je dobila sina Andriju

Pogledajte kako izgleda prvi suprug Sanje Kužet sa kojim je dobila sina Andriju

Popularna voditeljica Sanja Kužet udata je za Nemanju Živojinovića, sa kojim je dobila sina Strahinju, a manje je bilo poznato ko je prvi muž atraktivne brinete, sa kojim ima sina Andriju.

Naime, prvi muž Sanje Kužet, Zoran Piper zaljubio se u nju na prvi pogled i bio je veoma uporan da joj se približi. Sanja i Zoran bili su zajedno prije deset godina, prvo su se družili dvije godine, zatim zabavljali nekoliko mjeseci i nakon toga krunisali svoju ljubav brakom. Nažalost, njihov brak nije potrajao, te su se razlišli nakon godinu dana.

– Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli.. Zoran i ja smo se poslje godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je jednom voditeljka za medije.

Sanja ima samo lijepe riječi za svog bivšeg supruga, te je on i u dobrim odnosima sa njihovim sinom Andrijom, kojeg redovno viđa.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE