Grealish s dvije poznate Britanke varao djevojku

Grealish s dvije poznate Britanke varao djevojku

Najskuplji igrač u historiji Manchester Cityja Jack Grealish van terena u posljednje vrijeme ima mnogo problema, a britanski mediji kritikuju ga zbog ljubavne afere.

Odlični ofanzivac je za 100 miliona funti tokom ljeta zamijenio dres Aston Ville za onaj iz Manchester Cityja i tako postao najskuplji igrač u historiji kluba s Etihada. Odlično ljeto upotpunio je srebrom na Evropskom prvenstvu u dresu Engleske. No, van terena ne ide sve po planu.

Grealish je godinama u sretnoj vezi sa Sashom Attwood, no u posljednje vrijeme njegovo ime veže se za afere o kojima britanski mediji mnogo pišu.

Naime, Grealish je “uhvaćen” na različitim lokacijama s dvije popularne Britanke. Riječ je o Amber Gill, pobjednici realityja Love Island te TV zvijezdi Emily Atack.

Amber i Jack su već neko vrijeme u kontaktu nakon što su se upoznali preko interneta. Nakon toga našli su se nekoliko puta u hotelima, a posljednji put u Leedsu, prenose mediji u Britaniji.

S druge strane, mediji su snimili Grealisha u hotelu Lowry u Manchesteru 18. oktobra zajedno s glumicom i TV zvijezdom Emily Atack, neposredno prije meča Lige prvaka protiv Club Bruggea. Navodno, nogometaš je bio veliki fan Emily još od ranije dok je gledao neke od njenih glumačkih rola.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE