ZENIČANKA KOJA JE ČUVALA DIJETE U AUSTRIJI: Evo zašto sam uzela 80 eura?!

ZENIČANKA KOJA JE ČUVALA DIJETE U AUSTRIJI: Evo zašto sam uzela 80 eura?!

Podsjetimo, Bosanka iz Austrije požalila se da je Zeničanka prekinula kontakt nakon što joj je ova poslala 80 eura. No, drugu stranu priče, prenijela nam je prijateljica Dženane M., koja navodi da postoji dobar razlog zbog kojeg je Zaničanka zadržala 80 eura. Evo o čemu je riječ:

– Ovo je moja prijateljica što je objavljen post o njoj Dženana. I ja vrlo dobro znam da ona to nikad nikom nebi napravila, a vas neka je stid što ovako nešto objavljujete a neprovjereno. Jeste li se zapitali šta je gosp. Dženana prošla kod nje kad joj je djecu čuvala… Ja ću vam reći!

Prošla je kroz sva moguća maltretiranja i osim toga poslala je kući sa skroz malo para za kartu i upošte joj nije dala onoliko koliko su se dogovorili.

Ovih 80 eura jeste uzela, ali to je samo mali dio onoga što je ona teško zaradila, jer nije imala drugog načina da dobije svoje zarađene pare.

Raspitatajte se malo i o njoj. To je osoba koja nije u stanju ni svoju djecu čuvat i rođena djeca je se boje. Provjereno znam da joj djevojčica nije pričala 3 god i 8 mjeseci. Progovorila je tek kada je Dženana došla u Austriju jer joj je pružila pažnju i ljubav koju nije dobila od svoje mame.

Dženana je u ovom slučaju prevarena.

(Doznajemo.com)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE