Nije za one sa slabim srcem! Pogledajte najizazovnija izdanja Jelene Karleuše

Nije za one sa slabim srcem! Pogledajte najizazovnija izdanja Jelene Karleuše

Pjevačica Jelena Karleuša je neko ko, definitivno, pomjera granice, ne samo na muzičkoj, već i na modnoj sceni! Prema mišljenju mnogih, umije da iznese i najsmjelije odjevne kombinacije, te se može zaključiti da joj baš polazi za rukom da svojim izgledom za sekund uzdrma javnosti, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Jedno je sigurno – nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Od početka karijere Jelena koketira sa veoma provokativnim stilom. Danas je otišla i korak dalje, te je često možemo vidjeti u prilično oskudnim odjevnim kombinacijama na Instagramu. A jedan od najčešćih komentara ispod njenih objava je da joj sve savršeno stoji i da ima odličan osećaj sa uklapanje “krpica”, koje, uzgred, nimalo nisu jeftine.

Karleušin ormar vrijedi na stotine hiljada eura, nikako nije neko ko štedi na garderobi, naprotiv. Voli da je uvijek u trendu, pa tako svi noviteti, ne samo domaćih, već i svjetskih dizajnera, se vrlo brzo nađu u njenim rukama!


Jelenina pojavljivanja u javnosti uvijek naprave odjek u medijima i danima se komentarišu, a Jelena je sama na svom Instagram profilu odabrala najizazovnijia izdanja, koje samo ona može da iznese sa velikim stilom i samopouzdanjem!

Kurir

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS