Kasumović: Nezir Pivić, preko Ahmetspahića, uhljebljuje brata Ramu u BH Poštu

Kasumović: Nezir Pivić, preko Ahmetspahića, uhljebljuje brata Ramu u BH Poštu

Poštovani građani Zenice, Zeničko – dobojskog kantona, punih šest godina pokušavam vam dokazima i primjerima “otvoriti oči”. 

Oni kojima još uvijek nije jasno da je SDA prerasla u mafijašku hobotnicu koja ne radi u interesu građana i države BiH, dajem još jedan primjer. Najnoviji. Glavni likovi su Nezir i brat mu Ramo Pivić, ljudi sa stotinama lažnih fejsbuk profila sa kojih siju mržnju i šire laži prema meni, mojoj porodici i svima koji nisu njihovi istomišljenici.

Na svu sreću građani Zenice su se oslobodili straha, a izbori 2. oktobra će pokazati da ni mrak i laži koje šire Pivići i njihovi kupljeni “novinari”, posebno javni servisi i SDA mediji nisu uspjeli uplašiti građane Zeničko – dobojskog kantona i BiH.

U predvečerje Općih izbora koje će drastično izgubiti Pivići se pokušavaju uhljebiti bez imalo srama i grižnje savjesti prema bošnjačkom narodu u kojeg se svaku noć na predizbornim skupovima zaklinju u borbi za nezaslužene glasove.

Preko direktora Naidina Ahmetspahića SDA kojeg sam porazio u borbi za gradonačelnika 2016. godine, Nezir Pivić SDA kojeg sam ponizio u trci za gradonačelnika 2020. godine, želi uhljebiti brata Ramu i to ni manje ni više nego u BH Pošti, jednom od desetine javnih preduzeća za udomljavanje isluženih, propalih kadrova SDA. U komisiji za Ramin prijem su odabrani SDA kadrovi, tako da nema fule.

A vi dragi Bošnjaci, kojima se posebno obraćam, opet vjerujte u njihovu “snagu” i “jedinstvo”. Progledajte! Konačno je došlo vrijeme, budite dio historije, dio promjena.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE