DEFINITIVNO JEDINSTVENI: Polaznici Centra za strane jezike “Linguateam” posjetili Graz (FOTO)

DEFINITIVNO JEDINSTVENI: Polaznici Centra za strane jezike “Linguateam” posjetili Graz (FOTO)

Centar za strane jezike “Linguateam” osim što je za kratko vrijeme postao respektabilan centar koji broji veliki broj polaznika, posjeduje obrazovane profesore – magistre, nudi najpovoljnije cijene kurseva u gradu, veoma često zajedno sa svojim polaznicima organizuje razna druženja i izlete.

Da je nedavni izlet na Smetove bio samo uvertira za neka veća druženja pokazatelj je i odlazak na izlet u Graz, kojim su polaznici “Linguateam-a” još jednom pokazali zašto se ovaj centar izdvaja od drugih?!

Osim odličnog i profesionalnog odnosa profesora i polaznika centra, neformalna druženja također su odlična prilika da se kroz uživanje i odmor zbliže ali i razgovaraju te koriste strane jezike koje uče.

Valja napomenuti kako je upis za nove grupe u Centar za strane jezike “Linguateam” u toku, te da svi zainteresovani još uvijek mogu da im se jave putem oficijelne Facebook stranice ili na broj telefona +387 62 890 439. Nastava počinje naredne sedmice, stoga je ovo pravi trenutak da ih kontaktirate već sada, te budete dio velikog broja zadovoljnih polaznika čiji se broj iz upisa u upis sve više povećava.

Iz “Linguateam-a” su poručili kako je Graz njihov prvi zajednički odlazak izvan BiH, te da se definitivno neće zaustaviti na ovoj destinaciji.

[flagallery gid=684]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE