Portal 072info

A-SDA održala skupove u Klopču, Perinom Hanu i Tišini: Građani se sve više oslobađaju okova straha

8EBEC3AB 61F0 4040 97D5 DD1DDE7E4E06
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Predizborna kampanja A-SDA stranke je u punom jeku. Sinoćnji predizborni skupovi u mjesnim zajednicama Klopče, Perin Han i Tišina pokazali su punu snagu kandidata za gradonačelnika, mr. Arnela Isaka, i kandidata za Gradsko vijeće, koji su mještanima prezentirali Program A-SDA stranke sa strateškim smjernicama za izgradnju nove i moderne Zenice.

Iz dana u dan sve je veći broj zaintereserinah građana za programska rješenja koja nudi A-SDA stranka, a ohrabreni lokalni mještani, oslobođeni okova nametnutog straha od strane dirigovanih mjesnih vlastodržaca, sve više masovno podržavaju kandidate A-SDA stranke.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Građanima su se obratili mjesni kandidati za Gradsko vijeće – Elmir Duvnjak, mr. Rusmir Isak, Safet Brkić, mr. Nedima Spahić, Bajazit Huseinović i Senad Tabaković, koji su iznijeli šaroliku lepezu rješenja za mnoštva problema ovih mjesnih zajednica. Kandidat za gradonačelnika, mr. Arnel Isak, i kandidati sa liste za Gradsko vijeće dobili su masovnu podršku prisutnih mještana.

– Ove prigradske mjesne zajednice koje se dugo nalaze u sjeni inertnih gradskih vlasti, zaslužuju prioritetno rješavanje mnogih infrastrukturnih projekata – od uređenja javnog prevoza do modernih saobraćajnica sa biciklističkim stazama i trotoarima, kao i priključnim kružnim tokovima na postojeće magistralne i regionalne pravce – izjavio je mr. Arnel Isak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mještani su se nakon skupa u velikom broju družili sa kandidatom za gradonačelnika, mr. Arnelom Isakom, pokazujući da u potpunosti vjeruju njegovom znanju, mladalačkom entuzijazmu i menadžerskim vizijama i sposobnostima.

Saopćenje za javnost 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 321
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

PREKINUTA IZBORNA ŠUTNJA U ZENIČKOJ SDA: Nakon ubjedljivog poraza, oglasio se Pivić

DPA - Portal 072info

Koliko su glasova na izborima osvojili SDA, SNSD i HDZ u odnosu na 2016. godinu

Portal 072info

CIK u četvrtak razmatra poništavanje izbora u Srebrenici i Doboju

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME