Portal 072info

Aca Lukas ponovo u žiriju ‘Zvezda Granda’

I u subotu koja je pred nama novo izdanje Zvezda Granda na OBN TV od 21 sat donosi još jedno uzbudljivo i zanimljivo veče uz mlade talente koji će svojim glasovnim mogućnostima pokušati osvojiti žiri…

Nije tajna da je za nošenje “boje koja izaziva” sa stilom potrebna prilična smjelost. Crvena haljina je upravo ogledalo ženstvenosti. Crvenu boju treba znati nositi ali najljepša je u dugoj varijanti i to Sanja Kužet šarmantna voditeljica Zvezda Granda itekako zna. Sanja će ove subote naprosto mamiti muške uzdahe. (FOTO)

Aca Lukas će se ove subote vratiti u žiri za izbor Zvezda Granda! Ipak, Lukas se neće vratiti za stalno već će se pojaviti kao gostujući član. Lukas je u žiriju bio dvije sezone pa je zbog bolesti ove godine napustio stalno mjesto. On je trebalo da se pojavi još u prvoj emisiji, ali je zbog bolesti bio spriječen.

Vidjet ćemo kako Aca Lukas i Jelena Karleuša u sred emisije odluče da urade selfiie.
Marija Šerifović koja je kao i Jelena Karleuša poznata kao neko ko nema dlake na jeziku u jednom trenutku će sa dijelom žirija napustiti studio i preseliti se u sobu emocija kod nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

Mariju a i ostale će pogoditi Sašine riječi da Jelena najviše doprinosi show-u.

– Ti, Jeco, najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak – rekao je Saša, na šta se Marija brecnula.

To će biti savršena prilika Šerifovićki da pokaže direktoru “Granda” da i ona zna šta je show, skinuti će bubicu, obući jaknu i otići kod Voje. Za njom će krenuti i Dragan Stojković Bosanac i Šaban Šaulić i Snežana Đurišić dok će Aco i Ana ostati sa Jelenom i Popovićem u stodiju- Kako će se ova saga završiti možete saznati u subotu od 21 sat u programu OBN TV!

Podijelite članak