ACA LUKAS PROZVAO RADU MANOJLOVIĆ: Ako je ona mogla da od jednog albuma kupi stan, ja sam mogao neboder

lukas43 e1623519772245 750x392 1

Rada Manojlović otkrila je da je imala promašaje kada su pjesme u pitanju, te da je odbila pjesmu koja je kasnije postala veliki hit.

– Imala sam ja te propuste. Mi, pjevači, po svom osjećaju i senzibilitetu snimamo. Odbila sam pjesmu ”Tri čaše” koju je na kraju snimila Milica i to je postao veliki hit. Možda kod mene ne bi bio. Ja sam u tom periodu odbila tu pjesmu jer su se više slušale urbanije pjesme. To je dobra pjesma, ali nije mi za ovaj trend. To je kao kad bi mi sad neko ponudio pjesmu Silvane Armenulić – priča Rada.

Nju je nedavno potkačio Aca Lukas, a njegova izjava da ako je Rada mogla od jednog albuma da kupi stan, on je mogao kupiti neboder je nije dotakla.

-Nikog više ne interesiraš ti, već da budeš društveni kritičar, i rekao je da ako ja mogu da kupim stan od CD-a, on može soliter. U živom razgovoru prokomentiraš nešto i može da nastane haos, ali ja sam normalna i ne shvatam sve tako lično. Imam sujetu, ali od moje sujete mnogo je jači osjećaj mog dostojanstva i ponosa. Imam samokontrolu, ne dozvoljavam da pokažem svoje nesigurnosti i mane – rekla je Rada Manojlović.