Adi Šoše i AL music band nastupili trinaestu noć ZSF-a 

Podijelite vijest

Trinaestu noć Zenica summer festa 2022. na Trgu Alije Izetbegovića nastupio je mladi Adi Šoše uz pratnju AL music benda.

Adi je dan o perpektivnih pop izvođača kojeg je šira bh. i regionalna javnost upoznala kroz nastupe u muzičkim show programima, a jedno vrijeme radio je i sa grupom Miligram. Svojim jedinstvenim vokalom i šarmantnim nastupom “kupio” je simpatije zeničke publike koja se dobro zabavila tokom više od dva sata koncerta.

ČITAJ JOŠ:  Gori “Bella Ciao” u Zenici, vatrogasci gase požar  

“Nisam očekivao da ću sa takmičarske pozornice tako brzo preći na pozornicu koja je namijenjena za mene. Osjećaj je nerealan i definitvno ostvarenje dječačkog sna”, kazao nam je Adi Šoše.

Večeras, 14. noć Festivala na veliki stage nam stiže još jedna mlada zvijezda u usponu fantastičnih glasovnih mogućnosti.  U srcu Zenice nastupit će sjajna Ilma Karahmet koja obećava dobru zabavu na ZSF-u.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog  ministarstva kulture i sporta. Vidimo se i sutra u srcu Zenice.


Podijelite vijest