Ajša Kapetanović progovorila o razvodu: Nije nam išlo, sada sam zaljubljena

Ajša Kapetanović progovorila o razvodu: Nije nam išlo, sada sam zaljubljena

Ajša Kapetanović bila je među najmlađim takmičarima u „Zvezdama Granda„, gdje je svojim moćnim vokalom dirnula je mnoge, te je u velikom finalu zauzela treće mjesto.

Svojim emotivnim interpretacijama umjela je da rasplače žiri i gledaoce, a nakon završetka takmičenja umjesto njene karijere, fokus je bio njen ljubavni život.

Iznenadna vjeridba, preseljenje u Njemačku, tajno vjenčanje i trudnoća koju je dugo krila samo su neki od dešavanja koje su njeni fanovi mogli da isprate posljednjih godina.

Ipak, nedavno je sve iznenadila priznanjem da se razvela, a kao razlog pojedini mediji naveli su aferu sa njenim klavijaturistom, a sad je pjevačica ogolila dušu i otkrila kada je došlo do razvoda.

–Razišli smo se kada nam je sin napunio godinu dana. Pričalo se da sam u vezi sa nekim starijim, ali ne bih puno pričala o tome, jer bih morala da pomenem neke ljude, a da pričam o njima ne želim jer bih onda pokazala samo da sam kao oni– rekla je pjevačica.

Iako mnogi željno iščekuju odgovor, Ajša je riješila da ostane dostojanstvena uprkos svim nedaćama koje su je snašle.

–Neće mi pomoći ako uzvratim udarac, meni će pomoći da kažem svoju istinu i to je to što je meni potrebno – istakla je pjevačica i dodala da su pojedini prijatelji pokazali pravo lice kada joj je bilo najteže.

O razlozila razvoda danas govori sa rezervom, isto kao i o novim dešavanjima u ljubavnom životu.

–Mi smo se razišli, nismo se svađali, prosto nije nam išlo. Sada sam sretna i zadovoljna, za sebe kažem da sam uvijek zaljubljena. Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lijepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenucima. I da imam i da ne, to bih ostavila kao privatnu stvar.– tajanstvena je Ajša koja se nedavno vratila na scenu sa novom pjesmom „Sine moj“, koju je posvetila svom nasljedniku.

–Iskreno, nisam planirala da snimim takvu pjesmu, željela sam da snimim nešto modernije. Tražim sebe, još uvijek sam mlada. Mada mislim da je ova pjesma došla baš u pravo vrijeme– istakla je Ajša.

Express

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica