Portal 072info

Ako nađete “frajera” sa ovim osobinama, nemojte ga pustiti iz svog života!

Ako upoznate muškarca koji je snažan, ali ne mora uvijek biti najpametniji, ima dozu drskosti i samopuzdanja no neupitno vas voli – nemojte ga pustiti iz ruku!

1. Dok vas gleda, doista vas gleda
Ako vas muškarac gleda ravno u oči i sluša – to je znak istinskog zanimanja. Sudjelovanje u razgovoru i postavljanje podpitanja odaje njegov interes – on želi zaviriti u žensku dušu, shvatiti kakva je ona osoba. Njemu nije interes samo seks, niti mu žena služi samo kao dodatak, on želi partnera kojeg cijeni.

2. Ambiciozan je, ali i prizemljen
Ljudi koji ne teže za nečim boljim u životu i nisu spremni raditi za to, osuđeni su na dosadno i pasivno prežljivanje. Nije poenta u tome da muškarac bude vizionar i sanjar s nemogućim snovima o tome kako će biti milioner ili da radi super plaćen posao, već da njegov mozak radi, želi uspjeh radi osobnog priznanja svojih sposobnosti, napretka ali kako bi i zajedno ostvarili lagodniji život.

3. Fizički je aktivan
Njegova fizička aktivnost usko je povezana s time kako izgleda, ali i time koliko drži do sebe – svog izgleda i zdravlja. Ona je velik plus u seksualnom životu, odličan ispušni ventil i hobi koji samopouzdana žena treba cijeniti.

4. Tu je ako ga trebate
Dobar muškarac i partner ne bježi na prvi znak problema, od bolesti do smtnih slučajeva u porodici kroz sve što pogađa ljude kroz život. On želi pomoći, a ako ne zna i ne može, potrudit će se biti barem rame za plakanje – to je pravi stup i oslonac u životu koji daje nadu da će biti bolje.

5. Dobar je, ali ne daje da ga drugi gaze
Postoji agresivan tip muškaraca koji svojim stavom i ponašanjem odaju kako misle da su bolji od svih drugih. S druge strane, postoje muškarci pasivnog karaktera i slabe volje koji se silom trude da ih drugi prihvate te uvijek slijede druge. Najvrijedniji je muškarac koji objedinjuje to dvoje – on ima mjeru između poniznosti, ali i samopouzdanja. Njegovo je srce nježno, ali može biti brutalan i učinkovit u bitkama koje treba boriti.

Podijelite članak