Ako ste izgubili ključeve od auta, evo kako ga otvoriti bez ogrebotina

19 9

Profesionalci su u stanju otključati automobil bez ključa, ali i bez vidljivih oštećenja.

I dok je kod kradljivaca vrijeme presudno, ono kojima je otključavanje tuđih automobila legalan posao najčešće imaju daleko bolje uvjete rada. Vrijeme nije presudno, vidljivost je dobra, a nije se potrebno ni skrivati. Šalu na stranu, ovdje je stručnost presudna, baš kao i profesionalni alat, barem ako se želi izbjeći dodatni trošak popravka.

Video prikazuje primjer otvaranja zaključane Hyundai Elantre. Koliko god vozila bila moderna uvijek postoji način da se kompromitira sigurnosni sustav. U ovom slučaju potrebno je nešto znanja, a za sve ostalo je tu poseban alat.

Dakle, ovaj vozač šlep službe je prvo napuhao zračni jastuk ne bi li povećao zračnost prema B nosaču i oslobodio pristup bravi. Jedan mali potez bio je dovoljan da se otključa auto. Alarm se aktivirao, ali s obzirom na to da nije riječ o provali, to nikoga nije zabrinulo. 

Avaz

Copy
Prethodni članakKAKO JE KONJEVIĆ “SPUSTIO” KARLEUŠI: Dočekao je u sred Sarajeva i rekao samo jedno!
Sljedeći članakVeličanstveni kefir i heljda:U kombinaciji smanjuju nivo šećera u krvi, čiste crijeva i krvne sudove, normalizuju metabolizam i funkciju pankreasa