Portal 072info

Ako ste zaljubljeni u njih, bježite što prije

Ako ste pali na njih, odljubljujte se što prije, ionako će uskoro biti kasno.

Ima ljudi koji će se ponašati kao da ste im vi sve na svijetu – sve dok ne nađu nešto bolje. Takva su ova četiri horoskopska znaka, sa kojima vam je možda trenutno divno, ali znajte da ćete dobiti šut-kartu iste sekunde kada im se učini da je nešto bolje naišlo.

BLIZANCI

Blizanci na prvom mjestu teško donose odluke, a i kada ih donesu, ne znači da stoje pri njima. Stalno su u strahu da nešto propuštaju u vezi sa svim, pa i sa ljubavnim odnosima. Zato, ako ste se zaljubili u Blizanca, morat ćete da na njega gledate kao na usputnu ljubav, bez maštanja o vanvremenskoj ljubavi. I morat ćete da igrate mnogo igrica da biste ih što duže zadržali kraj sebe, prenosi Žena Blic.

OVAN

Ovnovi su uvijek spremni za zabavu, ali i za odlazak kada zabave više nema. Po prirodi jesu lojalni, ali samo do trenutka kada im to odgovara. Ipak, možda i postoji trik da ih zadržite malo duže uz sebe, a to je da im pokažete da ste i vi avanturističkog duha, spremni na sve.

DJEVICA

Djevice su samostalni tipovi, uvijek željne da pokažu da sve mogu same. Zbog toga, kada vide da veza nije ono što baš 100 posto žele, bez problema odlaze. Imaju misiju da nađu baš ono što su zacrtale i nećete ih spriječiti u tome.

ŠKORPIJA

Škorpije tačno znaju šta žele od veze i duboko je analiziraju iako vam to tako ne izgleda. I uprkos strastvenom početku i vatrenoj vezi, ako im naiđe neka sljedeća misterija, šutnut će vas i otići da se pozabave njome. Ipak, za razliku od ostalih znakova, Škorpiju lako možete i da vratite nazad, pitanje je samo da li to želite.

Avaz.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box