Ako znate ove stvari, žene će vas naprosto moliti za seks

Ženama treba više vremena za zagrijevanje prije seksa, zato, momci, ne žurite! Ako želite da vas moli da je odvedete u krevet, usvojite neka pravila. Zapamtite, u seksu nije važna brzina već kvalitet, odnosno količina strasti. Što je više strasti, užitak će biti veći.

Žene jednostavno obožavaju nježne poljupce i dodire, s tim nikada nećete pogriješiti. Čak i ako niste imali seks u planu, takve nježnosti mogu ženu pretvoriti u pohotnu divljakušu koja će na kraju navaliti na vas.

Uz ovih par trikova seks će biti bolji:

Budite nepredvidivi
Znači, nemojte prije seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape… To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani, nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sljedeći korak jer je neizvjesnost, takođe, uzbudljiva.

Usporite
Seks nije trka, obaranje rekorda ili borba za medalju. Žene vole predigru i mnogo dodirivanja. Polahko je dirajte po stomaku, rukama, nogama… Dodire ubacite u komunikaciju čim se pruži prilika, dirajte je po licu dok priča, po koljenima…

Dajte joj mrvice i čekajte
Krenite da je ljubite po tijelu pa stanite i pustite da malo čeka, znači, preuzmite kontrolu. Ako bude željela da nastavite, ostavite je da sačeka još malo. To ih uzbuđuje.

Mnogo nježnih poljubaca
Šta su poljupci nježniji, njena strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik ne samo seks-mašina. Suzdržite se u početku, koncentrišite se na rad usnama, ali i njihove mete – vrat i područje oko ušiju, kod većine žena su erogene zone.

Novi.ba