Američka ambasada u Sarajevu objavljuje javnu internet prodaju korištenih vozila

Američka ambasada u Sarajevu objavljuje javnu internet prodaju korištenih vozila

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država će održati javnu internet prodaju korištenih vozila od ponedjeljka 20. juna 2022. sa početkom u 10:00 i završetkom u četvrtak, 23. juna 2022. godine u 09:00 sati.

Uslovi prodaje su:

  • Imovina se prodaje u “zatečenom stanju”, bez garancija.

Detaljne instrukcije se nalaze na stranici, https://online-auction.state.gov, Sarajevo BA, pod sekcijom “Kako funkcioniše”.

Na aukciji mogu učestvovati punoljetna fizička lica koja su se registrovala kao kupac na web stranici https://online-auction.state.gov, aukcija Sarajevo, BA.

Prilikom registracije kupaca potrebno je dati lične podatke. O zaštiti ličnih podataka datih u postupku registracije informišite se u dijelu “Korisnički ugovor i obavještenje o privatnosti”.

Sva plaćanja će biti organizovana u zgradi Ambasade, Roberta C. Frasurea 1, u petak 24. juna od 09:00 do 16:00 sati. Plaćanje je moguće izvršiti isključivo u gotovini u KM.

Ambasada SAD-a napominje da na aukciji ne mogu učestvovati strani državljani.

Napomena: Vozila ponuđena na aukciji se mogu pogledati na vanjskom parkingu Ambasade, adresa Roberta C. Frasurea 1 (strana prema Kampusu UNSA), u utorak, 21. juna, 2022. u periodu od 10:00 do 12:00 sati.

Klix

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE