Apsolventi zeničkog univerziteta večeras odisali ljepotom i elegancijom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Apsolventska večer za 200 studenata Univerziteta u Zenici održana je večeras u Hotelu Zenica koji je odisao elegancijom i ljepotom.

Unija studenata Univerziteta u Zenici i ove godine je organizovala Apsolventsku večer za svršenike prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Zenici te je ova večer jedinstevna prilika da zajedno proslave završetak školovanja.

“Ovaj događaj predstavlja izuzetnu priliku za javnost da se upozna sa talentima naših apsolvenata, kao i sa radom Unije studenata u promovisanju visokog obrazovanja i podršci studentima tokom njihovog studijskog puta. Apsolventsko veče je upravo tradicionalni događaj kojim se obilježava završetak studija i uspjeh naših apsolvenata”, kazao je predsjednik Unije studenata UNZE Faris Preljević.

Zahvalnica za podršku i razumijevanje večeras je uručena i rektoru Univerziteta u Zenici Jusufu Durakoviću koji se zahvalio na istoj te sve svršenike studija zamolio da ne napuštaju državu Bosnu i Hercegovinu i da svoje znanje iskoriste ovdje.

Tokom večeri posjetioci će imati priliku da uživaju u izvrsnoj hrani i piću, kao i u bogatom kulturnom programu koji će uključivati muziku, ples i specijalna iznenađenja za zeničke diplomce.

KLIX