ASTRO: Šta vas očekuje ove sedmice?!

HOROSKOP

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 20.1. do 26.1.2014. godine…

Ovan

Posao

Odgovornost, odanost i odlična organizacija, ove nedjelje će doći do izražaja. Svojim profesionalnim stavom, bez uplitanja emotivnih doživljaja, bićete mnogo uspješniji. Ako imate nekih poslovnih problema, potražite savjet ili podršku od iskusnijeg kolege, možda nekog ko je dosta stariji od vas.

Novac

Sigurno da imate finansijskih problema, ako ste u prethodnom periodu pretjerivali u izlascima i zadovoljstvima svake vrste. Inače, od samog početka nedjelje, najavljuju se neki prilivi. Ako ste bili potpuno posvećeni svom poslu, stižu vam lijepe nagrade. Svi dobici idu preko ličnog angažovanja.

Ljubav

Upravo ste ušli u period većih promjena, na ljubavnom planu. Ako ste u tajnoj vezi sa kolegom, očekuju vas interesantne promjene. Ovdje se pokreće priča o razvodu i vašem konačnom spajanju. Sasvim je moguće da je partner definitivno napustio dosadašnji dom. U ovakvoj situaciji, pokažite više strpljenja i razumijevanja, budite pravi oslonac. I za slobodne pripadnike ovog sazviježđa, biće naglih i neočekivanih susreta, pokretanja novih veza. Ovdje živi priča o razvedenoj osobi, zatim nekome ko se bavi krajnje neuobičajenim poslom, ali tu je i ljubav koja se pokreće preko prijatelja ili neko od prijatelja nam otvoreno pokazuje ljubav. Prihvatite poziv bivšeg partnera, ako želite pomirenje.

Zdravlje

Kako ćete se osjećati, uglavnom zavisi od načina ishrane.

Bik

Posao

Bićete odličan sagovornik ove nedjelje. U svakoj situaciji ćete se snaći. Samo ne zaboravite, ono što ste obećali morate i da ispunite. Ako ste u prethodnom periodu bili u sukobu sa bliskim saradnikom, napetost među vama se postepeno stišava. U ovakvoj situaciji budite odmjereni u izjavama.

Novac

Sredinom nedjelje vas očekuje priliv novca, preko poslovnih aktivnosti. Svaka saradnja sa prijateljima, poslije radnog vremena, omogućava dopunsku zaradu. Ukoliko poslovni ili emotivni partner, od vas zatraži finansijsku pozajmicu, dobro razmislite. Ako ne možete da ga odbijete, pozajmite mu manji iznos od traženog.

Ljubav

Početkom nedjelje dolazi do susreta sa dragom osobom suprotnog pola, koju dugo niste vidjeli. Sve se dešava na mjestu za zabavu ili rekreaciju. Budite sigurni da ćete se uskoro opet vidjeti i nastaviti druženje. Vikend je vrijeme kada bi među vama moglo doći do emotivnog spajanja. Ljubavi sa osobama koje žive daleko od vas, možda i u inostranstvu, biće vrlo zastupljene ove nedjelje. Dolazi do nekih novih ideja i dogovora, koji će vas usrećiti. Mnogi od vas razmišljaju o bivšem partneru. Ukoliko odista uspijete da mu oprostite, doći će do pomirenja. Pri izlasku sa bliskim prijateljima, upoznajete interesantnu osobu, koja je uniformisana. Ako uspijete da pratite ovu osobu, nadajte se lijepom razvoju situacije.

Zdravlje

Više pažnje obratite svom zdravlju. Svako pretjerivanje sigurno donosi probleme.

Blizanci

Posao

Ne zanemarujte savjete svojih ukućana, kada su u pitanju poslovne odluke. Bolje od vas vide kuda bi vas sve to moglo odvesti. Svi oni koji rade na sebi, žele da prošire svoje znanje, opredijele se za neki vid usavršavanja, donijeli su ispravnu odluku. Neočekivan odlazak na službeni put ili seminar.

Novac

Stručno znanje koje ste stekli na radnom mjestu, ove nedjelje bi mogli unovčiti kroz aktivnosti van radnog mjesta. Mogli bi doći i na ideju da proširite te aktivnosti, naročito ako ste ih i nekada radili. Sve ono što vam je donosilo novac u prošlosti, pokušajte ponovo da pokrenete.

Ljubav

Kod vas su još uvijek značajno zastupljene stare ljubavi. I sami imate neodoljivu potrebu za obnovom veze, kako bi potvrdili da li je to prava osoba za vas. Ako je vaša stara ljubav tu negdje u blizini vas, u vašem komšiluku ili na poslu kojim se bavite, ove nedjelje ćete imati mogućnost susreta. Samo ako ste zaista uspjeli da oprostite partneru, već pri prvom susretu dolazi do pomirenja. Vikend će biti značajan za pomirenja, u vezama koje su se razišle ljubomore radi. Ukoliko ste u vezi ili braku, ne provocirajte svog partnera i ne istjerujte pravdu pošto poto. Tako ćete sačuvati mir u odnosima Ove nedjelje bi mogao da vas usreći partner, koji je stariji od vas. U svakom slučaju opredijelite se za stabilnu i sigurnu osobu.

Zdravlje

Dobro zdravlje i stabilne misli.

Rak

Posao

U želji da pomognete kolegi u nevolji i sebi ćete nešto dobro pokrenuti. Ova nedjelja vam je naklonjena za rješavanje svojih i tuđih problema. Budite profesionalni i ne miješajte poslovne i privatne odnose. Svojim pozitivnim stavom, ma šta da se dešavalo, pridobijate i druge koji vam pomažu.

Novac

Svi vaši dosadašnji postupci na poslu kojim se bavite, već od početka nedjelje najavljuju prelijepe vijesti vezane za finansije. Očekuje vas sjajan dobitak. Ono što vas je mučilo sada se rješava. Ovaj put nećete dozvoliti da vam promakne situacija. Dobitak i preko partnera.

Ljubav

Ove nedjelje vas očekuju različiti izazovi. Prvo što možete očekivati je poziv partnera sa kojim ste u protekloj nedjelji imali sukobe ili ste se razišli. Sami ćete sebe oduševiti, svojim nastupom. Jasno i samouvjereno iznosite svoj stav, što će pozitivno pokrenuti vašeg partnera. Biće dešavanja i sa partnerom sa kojim ste davno raskinuli. Od vas zavisi nastavak priče. Svaka ljutnja i prebacivanje sa vaše strane, odlaže pomirenje. U ovoj situaciji ne dozvolite da na vas bilo ko vrši negativan pritisak. Budite potpuno svoji i slušajte svoje srce. Poznanstvo sa starijom osobom, moglo bi vam donijeti ljubav, baš onakvu kakvu želite. Neka neprijatna situacija, spojiće vas sa neobičnim i originalnim partnerom.

Zdravlje

Sve oko sebe vidite ljepšim očima i dobro se osjećate.

Lav

Posao

Jaka pozitivna energija vas pokreće. Spremni ste da učestvujete u svim bitnim dešavanjima. Odlični ste u timskom radu, gdje sve oko sebe dobro organizujete i nalazite prihvatljiva rješenja. Sami osjećate da oko sebe imate ljude koji vas rado prate. Nemojte da vas uspjeh ponese, pa da pretjerate u očekivanjima za sebe.

Novac

Početkom nedjelje vas očekuje sjajan dobitak, koji bi trebali sačuvati u tajnosti. Mnogima od vas stiže novac preko inostranstva, i to preko bliskih rođaka ili prijatelja. Svaki vid udruživanja je preporučljiv, pošto bi donio brzu i lakšu zaradu. Samo se ne upupštajte u velike kupovine.

Ljubav

Samoljubivost i hvalisavost, vam neće donijeti ništa dobro u ljubavnom životu. Ako vam je glavni cilj da obnovite staru vezu budite ono što jeste. Svako pretjerivanje i hvalisavošće nepovoljno uticati na vašu staru ljubav. Udvaranje na takav način, neće donijeti željene rezultate ni u novim kontaktima. Pri izboru partnera, najviše bi vam odgovarala osoba koja je stabilna, sigurna u sebe. Na vas bi ova veza pozitivno djelovala, probudila u vama realnost. Kraće putovanje pokreće i ljubavna dešavanja. Svi vidovi komunikacija, putovanja, kao i kontakti sa bliskim rođacima, omogućavaju novu ljubav. Preko društvenih mreža, mogli bi upoznati osobu koja se aktivno bavi sportom.

Zdravlje

Način ishrane i te kako utiče na kvalitet vašeg zdravlje.

Djevica

Posao

Početak nedjelje vam donosi prijatne vijesti. Nešto dobro se pokreće i preko prijatelja, od koga ste tražili poslovnu uslugu. Ako ste u prilici da birate između dva poslovna pravca, opredelenja… odlučite se za ono što će vam donijeti veću zaradu. Sve novo što pokrećete, donosi pozitivne promjene.

Novac

Dobra rješenja vam dolaze preko posla kojim se bavite. Uspijevate da izmirite neka stara dugovanja. Dok bi promjena na poslu, ili kroz promjenu posla, mogli očekivati jedan odličan preokret. Koliko god ste odmjereni pri trošenju novca, trenutno primate uticaje koji vas baš navode da se lako hvatate novčanika. Oprez.

Ljubav

U cijelom Zodijaku živi priča o starim ljubavima, koje bi sada mogle da se obnove. U svim sazviježđima je to prisutno na različite načine, dok je kod vas to najjače postavljeno. Sve ono što se odnosi na prošlost, sada bi mogli obnoviti ili definitivno prevazići. A da bi do toga došli, omogućeno vam je da dođe do susreta, kontakta… Budite odmjereni i ne donosite ishitrene odluke, naročito o pomirenju. Dajte priliku i vremena, da se partner ipak dokaže, da napravi promjene koje će pozitivno djelovati na vas. Dostojanstvena i prilično skromna osoba, mogla bi vas prijatno iznenaditi svojim duhovnim vrijednostima. Proslava koju organizuje vaš kolega, pokrenula bi ljubav sa razvedenim partnerom.

Zdravlje

Ne precjenjujte svoje fizičke mogućnosti, moglo bi doći do jake upale mišića ili zglobova.

Vaga

Posao

Od početka nedjelje nižu vam se prijatna dešavanja. Sve vam ide od ruke. Dolazite do važne informacije, koju bi za sada trebali držati u tajnosti. Mnogi od vas potpisaće ugovor, na koji su dugo čekali. Biće ovdje razloga za veselje i slavlje. Dobitak posla, na mjestu za zabavu ili rekreaciju.

Novac

Budite strpljivi ukoliko planirate kupovinu neke bitne stvari za dom ili već kupujete nekretninu. Ono što vam se izuzetno dopadne na prvi pogled, uskoro bi mogli naći po mnogo povoljnijoj cijeni. Ova nedjelja vam donosi dobitke preko dragih osoba ili kroz posao koji obavljate iz hobija i zadovoljstva.

Ljubav

Prije dvije nedjelje, pokrenuto je vaše astrološko polje ljubavi. Od ove nedjelje primate još jedan uticaj, što ubrzava dešavanja na ovom polju i daje više mogućnosti. Vaša odmerenošće doći do izražaja. Iako su prisutni uticaji koji nagovještavaju neočekivano brza dešavanja, gdje u momentu prepoznajete srodnost sa osobom koja se pojavljuje pred vama… nećete odmah reagovati. Ako već imate partnera, a pojavi vam se neko nov i tu dajte sebi vremena. Ove nedjelje vaša mudrost i strpljenje su od najvećeg značaja. Tako da ćete donijeti dobre odluke, ma o čemu da se radi a vezano je za vaš ljubavni život. Pojavljuje se i jedna uticajna, vjerovatno zauzeta osoba. Tu je i neko iz prošlosti, možda stara ljubav.

Zdravlje

Odmjerenost u pokretima i mislima, vas štiti na svim poljima života, pa i na polju zdravlja.

Škorpija

Posao

Odavno ste naučili, da bez ličnog zalaganja ne možete upravljati svojim životom na željeni način. Već duži period vam se neke misli, ideje… motaju po glavi. Sve ono što vas pokreće, preduzmite. Naći ćete svoju sreću. Dobar je momenat i za početak privatnog posla.

Novac

Bitnu ulogu u ovoj nedjelji, imaće prijatelji. Da li njihova ideja, informacija, podrška… Otvaraju vam se neke nove mogućnosti, koje donose novac. Ovdje nije priča o velikom novcu, već o manjim kontinuiranim prilivima. Ako započinjete novi posao, udruživanja su vam preporučljiva.

Ljubav

Dolazi do dugo očekivanog susreta sa bivšim partnerom. U kompletnu situaciju se neko vama blizak umiješao. Ljubav je i dalje prisutna među vama, naročito ako se radi o vezi koja je odavno prekinuta. Imajte više vjere u sebe, kako bi to krenulo na ljepši i laganiji način. Poznanstvo do koga je već došlo, a među vama su prisutne simpatije, ova nedjelja omogućava konkretnija dešavanja među vama. Izlazak u isto društvo će sve pokrenuti na jedan spontan način. Strpljenjem osvajate srce osobe koja vas već dugo neodoljivo privlači. Svako poznanstvo do koga dolazi preko prijatelja, rođaka, ali i na putovanju, zimovanju… i te kako obećava. Tajne ljubavi su u jednom od boljih perioda. Omogućen je i ulazak u tajnu vezu.

Zdravlje

Unutršnju energiju ćete obnoviti kroz uživanja i rekreaciju.

Strijelac

Posao

Ove nedjelje budite odmereniji u svojim očekivanjima i planovima. Svaki vid pretjerivanja, precjenjivanja ličnih sposobnosti, samo bi vam donijelo razočaranje ili promašaj. Savjet bliskog prijatelja i te kako bi vam dobro došao. Imate lijepe mogućnosti, samo budite odmjereni i strpljivi.

Novac

Upravo ta odmjerenost u planovima i željama, daje veće mogućnosti za poboljšanje finansija. Koliko god da su vam neke nove aktivnosti interesantne, u njima vidite dobre mogućnosti za zaradu… prvo razmislite koliko ste spremni za novu poslovnu avanturu. Samo vi možete napraviti loš izbor.

Ljubav

Sve ono što planirate i što vam je krajnji cilj u ljubavi, uspjećete na odmjeren i prijatan, prilagodljiv način. Pošto ste u sjajnom periodu za pomirenja, obnovu veze ili braka, izbacite iz sebe svaki bijes, ljutnju… ma koliko to bilo po vama opravdano… ako zaista želite pomirenje. Ako je do pomirenja došlo protekle nedjelje, ne opuštajte se previše. Vraćanjem starih navika koje su nepovoljno uticale na vaš odnos, opećete umanjiti sreću pomirenja. Pri izboru novog partnera, najvažnije je da sa njim od samog početka uspostavite dobru komunikaciju u kojoj neće biti rivalstva. Sve ono što je odmjereno i skladno, ima dobar nastavak priče. Hvalisanjem i veličanjem sebe, ostavljate jako loš utisak na partnera.

Zdravlje

Nezdrav način života, donosi razdražljivost i nervozu.

Jarac

Posao

Sve ćete učiniti kako bi došli do stabilnih odnosa na radnom mjestu. Prirodno ste strpljivi, tako da će vaša mudrost doći do izražaja ove nedjelje. Što su kontakti, dogovori ili razgovori, odmereniji, prilagodljiviji… bićete uspješniji. U datom momentu bićete veliki oslonac svom pretpostavljenom.

Novac

Novac vam je sjajno postavljen, tu je ispred vas, a na vama je da ga ‘uzmete’. Naravno kroz svoje aktivnosti, novi početak, dovršavanje nekih zaostalih obaveza i sl. Ušli ste u jedan od boljih perioda za novac, koji će potrajati. Svaka neočekivana ideja, daje nove mogućnosti.

Ljubav

Mnogi od vas su već duboko uplovili u jaku ljubavnu priču. Ovdje imamo sve mogućnosti za početak zajedničkog života. Glavna tema interesovanja vam je lično zadovoljstvo, lijep izgled, izlasci i ljubav. Svi oni koji su dugo bili povučeni, bez želje za lijepim promjenama, sada se bude. Ovaj pućete znati da odaberete svog partnera. Bilo kakav vid avanture nije preporučljiv, a i vi sami tako nešto ne želite. Budite sigurni da ćete u momentu prepoznati osobu koja obećava, osobu koja je baš po vašim mjerilima. Prvo što možete očekivati, to je izuzetno markantna osoba, koja vam djeluje tajanstveno. Iza spoljašnjeg izgleda, krije se jedna vrlo emotivna duša. Kompletan ljubavni preporod doživljavate sa Djevicom.

Zdravlje

Okrenite se ka zdravom životu i zdravoj ishrani.

Vodolija

Posao

Sve što radite, idite na stari već provjeren način. Takođe za saradnike prihvatajte samo stabilne osobe, koje znaju šta hoće, a pri tome u sebi nose jaku pokretačku snagu. Na takav način ćete se odlično uklopiti. Ako očekujete lako stizanje do cilja, izgubićete na vremenu. Ukoliko očekujete zaposlenje, starija osoba će vam dati jaku podršku.

Novac

Vrlo ste tajanstveni po pitanju novca. Sigurno da ste neki dio svoje zarade zadržali za sebe, što vam se i preporučuje. Svaki posao koji radite isključivo iz svog zadovoljstva, mimo redovnog rada, ukoliko ste zaposleni, donijeće vam neočekivanu zaradu. Novac vam se samo lijepi za prste.

Ljubav

Dobra intuicija, nove ideje i sjajne organizacije oko izlazaka, vode vas u jednu ‘nestašnu’ ljubavnu priču. Radi se o osobi koja je krajnje originalna i zabavna. Mogla bi vam djelovati neozbiljno, pomalo djetinjasto. Ali ako joj dozvolite da vas osvoji, shvatićete da je to osoba koja čvrsto stoji na nogama, zna tačno šta radi i kroz šalu dolazi do svojih ciljeva. Ovakav kontakt vam je neophodan, ukoliko niste uspjeli da se pomirite sa starim partnerom. Ipak, nije sve izgubljeno ni po pitanju stare ljubavi. Prvo možete očekivati pomirenja u vezama koje su bile tajne. S tim da sami nekim svojim gestom, pokažete interesovanje. Ako ste spremni na kompromis, i druge veze mogu ostvariti pomirenje.

Zdravlje

Neophodno je da obratite pažnju na ishranu, kako bi poboljšali svoju energiju.

Ribe

Posao

Osoba suprotnog pola u potpunosti učestvuje u rješavanju nekih bitnih poslovnih dešavanja, problema… Sve se odvija pod velom tajnosti. To vam sa jedne strane prija a sa druge zabrinjava. Negdje duboko osjećate da ova osoba gaji jake simpatije prema vama. Dozvolite joj da vam pomogne, pomoć vam je neophodna.

Novac

Budite praktični u raspoređivanju novca. Preporučljivo vam je da prvo izmirite veći dio obaveza, pa se tek onda okrenite ka većim kupovinama. Ove nedjelje vam je naklonjen novac u manjim iznosima, ali je sigurno da nećete ostati bez potrebnih sredstava. Dobitak vas očekuje i preko vama bliske osobe.

Ljubav

Potpuno ste okrenuti ka spajanju sa voljenom osobom. Velika je vjerovatnoća da sada ulazite u zajednički život, da bi do zvaničnog vjenčanja došlo tokom ljeta. Ovo je sjajan momenat za ovakve odluke. Dok osobe koje imaju brak iza sebe, po prvi put nailaze na partnera koji im u mnogo čemu odgovara. Ukoliko se radi o poznanstvu od ranije, onda se radi o nekome ko se ponovo vraća u vaše mjesto stanovanja. Rastanak do koga je došlo sa partnerom, koji je posla radi otišao u inostranstvo, sada bi mogli pozitivno prevazići. Pomirenje je na vidiku. Samo budite strpljivi, partneru je potrebno malo vremena, tek toliko koliko mu je potrebno da se prilagodi novim uslovima života. Sjajan početak ljubavi, očekuje vas sa jednom Djevicom.

Zdravlje

Promjene raspoloženja će biti prisutne u ovom periodu.

mojastrolog.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE