Portal 072info

Astrologija u bojama: Lavovi vole crvenu, Ribama pristaju boje mora

Šoping organizujte u skladu sa astro savjetima.

Ovan: Ovnovi treba da nose crvenu boju. Njihov vladar je Mars, zato im pristaju energične boje. Nježne nijanse jednostavno nisu za njih. Na njima će dobro izgledati i ono što drugi ne mogu da kombinuju, boje koje nikako ne idu zajedno.

Bik: Roze je boja koja je za Bikove preporučljiva, kao i sve nijanse zelene. Bikovi vole cvjetne dezene i boje proljeća. Sve, samo da nisu u “mrtvim” nijansama. Crveno im se ne preporučuje.

Blizanci: Za Blizance je žuta boja, narandžasta, siva, kao i nežna nebo plava. Vjetropiraste Blizanci vole da kombinuju crnu i belu. Žuta u detaljima, kao i narandžasta im se takodje preporučuju.

Rak: Preporuka za Rakove je da se okruže srebrnom i bijelom bojom. To ih smiruje. Što više nosite bijelo, srebrno, može i plavo, samo da su svijetle nijanse. Prostor u kojem boravite se treba da opušta i da podsjeća na more.

Lav: Crveno i zlatno su boje kojima Lav treba da se okruži i da ih nosi. Boja Sunca, vladara znaka Lava, tjera ovaj znak da šljašti. Svijetle nijanse i upadljiv nakit su dobri za Lava. Oker je boja koja im takođe prija.

Djevica: Braon, oker, siva, ali i zelena, boja trave, su preporučljive za ovaj znak. Zemljani znak Djevica voli svedene kombinacije, ne previše upadljive boje. Namještaj u boji drveta ili od drveta je onaj koji obično biraju. Bitni su im detalji.

Vaga: Roze, bijelo, nježno plavo, sivo, krem, pastelne boje, svijetlo zelena. Vage se oblače vrlo skladno, vole nežne boje koje se lako kombinuju. Neupadljivo, lepo i elegantno. I nameštaj u njihovoj kući treba da bude u neutralnim bojama.

Škorpija: Za Škorpiju su bordo i crno. Lako se kombinuju sa drugim bojama, a osim u ormanu, Škorpije bi trebalo u ovim bojama da imaju i namještaj.

Strijelac: Preporučuju im se teget i ljubičasta, ali i tamno plava. Jupiter vlada ovim znakom, pa se ljubičasta ili tamno plava vezuje za ovu planetu. Mada, Strijelac je jedan od retkih znakova koji će se odlučiti za šarenilo boja, jer smatra da mu sve odgovaraju.

Jarac: Sivo, boja kamena, kao i crno su boje za Jarca, ali im pristaje i braon boja. Praktični i poslovni, pripadnici ovog znaka su staloženi tako da ne eksperimentišu mnogo ni sa bojama.

Vodolija: Tirkizna boja, siva i plava se preporučuju ovom znaku. Pristaje im i teget i modro plava.

Ribe: Plavo, zeleno, svijetloplavo, teget, ljubičasto su za Ribe. Sve nijanse mora su dobre za ovaj znak. Isto tako, makar u spavaćoj bi trebalo da imaju neku nijansu plave. Treba da izbegavaju boje zemlje, kao i boje vatre.

Podijelite članak