Baka (61) se udala za dečka (24) i sad hoće bebu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Čeril MekGregor (61) i Kjuran Mekejn (24) na društvenim mrežama kažu da su u braku i da je njihova ljubav iskrena iako mnogi pratioci sumnjaju u njihovu priču.

Par je u kratkom roku dobio mnogo pratilaca i to Kjuran 2.200.000 pratilaca, a Čeril ima 2.800.000. Sa njima dijele romantične trenutke iz svog života i pokazuju ljubav.

– Mi smo u braku i ništa nas neće rastaviti – tvrde golupčići.

Par se vjerio jula prošle godine, a vjenčali su se u u septembru. Svoje vjenčanje su prenosili uživo, a gledalo ih je 20.000 ljudi. Nakon vjenčanja, spremni su za dijete, a bebu će dobiti surogat majkom ili usvajanjem. Razlika između njih je 37 godina.

Čeril ima sedmoro djece i 17 unučadi, a tvrdi da je dio njene porodice prihvatio Kjurana i da podržavaju njihovu ljubav. Par se vjenčao okružen malim brojem ljudi, a tokom ljeta planiraju da obnove zavjete u krugu porodice i prijatelja.

– On jako želi dijete, i ja sam spremna da budem majka tom djetetu. Neki kažu da sam sebična što u ovim godinama želim bebu, ali ja se za svoje godine ne brinem – rekla je Čeril, koja tvrdi da nije prestara da bi imala dijete.

Tvrde da imaju odličan s.ksualni život.

Iako ih možda porodica podržava, na društvenim mrežama dobijaju mnoštvo negativnih komentara, no čini se da im to nimalo ne smeta. Osim poljubaca, snimaju i viralne TikTok plesove, a pratiocima su pokazali i svoje kućne ljubimce, tvorove.