1E9C14E2 CD81 4B8E 9A62 37AAB7F7E840
AUTOR: K.H.
DATUM: sij 7, 2022 @ 13:55
KATEGORIJA: Internet / Zabava

Srbijanski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odselio se iz Srbije nakon smrti influencerice Kristine Kike Đukić, jer kako je kazao, dobivao je prijetnje smrću i nije se mogao nositi s tim pritiskom, piše klix.ba.

Baka je otišao u Amsterdam gdje je živio s roditeljima i djevojkom Anjom, a govorio je i da mora naći “pravi posao”, jer su mu svi sponzori otkazali suradnju i više ne zarađuje od YouTubea.

U posljednjem videu pokazao je i kako su dočekali Novu godinu pa je snimio i kako pomaže ocu, koji je sveštenik, oko radova u crkvi.

Međutim, na kraju videa otkrio je da je razočaran životom u Amsterdamu i da se vraća u Srbiju.

Tekst se nastavlja nakon reklame

“Iskreno, razočaran sam malo cijelim doživljajem ovdje i novom godinom u Amsterdamu, očekivao sam malo više. Sve je zatvoreno i mislio sam da će to proći nekad, ali da nema vatrometa, nisam vjerovao da se to može dogoditi. Iznenadio sam se koliko je ovdje dosadno, tako da sam odlučio ovdje prodati stan koji sam kupio, vratiti se u Beograd…”, ispričao je Bogdan u društvu djevojke Anje i svojih roditelja. Zahvalio se ocu i majci što su ga ugostili.

“Vraćam se u Srbiju i Beograd unatoč svim tim prijetnjama, suočit ću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobijediti”, zaključio je Ilić. Idući kadar prikazuje Anju i Bogdana u Srbiji.

Posljednja dva videa koje je Baka Prase objavio nalaze se u vrhu trendinga u BiH.

Podsjećamo, Baka Prase i srbijanska youtuberica i influencerica Kika su 2019. godine imali sukob koji je rezultirao i pjesmom koju je popularni Baka Prase snimio, a u kojoj je vrijeđao Kiku.

Ilić je bio jedan od prvih koji su se oglasili nakon smrti Kristine, a na društvenim mrežama mnogi su ga optužili kao predvodnika cyberbullyinga kojem je Kika bila izložena, zbog čega je Baka Prase pozvan i na saslušanje.

LIDER