Balaševićeva kćerka o problemima s “Frajlama”: Ma, boli me uho…

Jelena Beba Balašević, kćerka Đorđa Balaševića, progovorila je o situaciji sa grupom Frajle.

“Od jučer dobivam poruke i pozive na temu toga kako grupa Frajle ima probleme, s jedne strane, a s druge strane kako grupa Frajle pravi probleme… Iskreno? Boli me uho”, započela je.

“Ne bavim se tuđim zapletima niti me interesiraju. Nisam na primjer znala ni da im Lidija Samardžija nije više menadžerica kao što je napisala u komentaru jučer, u kom je također potvrdila da pouzdano zna da njihov famozni YouTube kanal nema apsolutno nikakve veze s porodicom Balašević”, napisala je Beba Balašević.

“Očekujem da u narednim danima grupa Frajle javno demantuje da smo im mi ikada išta branili. Jer, malo je sad već dosta iživljavanja. Pa da krenemo redom”, zaključila je.

Jelena je i ranije spominjala grupu kojoj je privremeno uklonjen službeni YouTube kanal. U jednom trenutku se u srpskim medijima pojavila informacija da to ima veze s porodicom Balašević, što članice benda nisu demantovale, a to je Jeleni zasmetalo. Frajle trenutno imaju novi YouTube kanal.

“Ne očekujem od ljudi previše, na svoju sreću, pa tako nisam iznenađena što se nije javila nijedna članica grupe Frajle da javno kaže da privremeni nestanak njihovog famoznog kanala nema apsolutno niti može imati veze sa mnom, ili bilo kim od nas. To je bila neka njihova poslovna, ili privatna odluka… Ili poslovno-privatna… Kako god, njihova…”, napisala je te dodala da su Frajle uvijek dobile dopuštenje za izvođenje pjesama njenog oca.