BALKON PARTY: Zagarantovano najbolji provodi u gradu na novoj lokaciji!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nedavno smo objavili priču o mladom Zeničaninu koji već duže vrijeme pravi najbolje noćne vikend provode za zeničke srednjoškolce, a upravo će ovog vikenda još jedan novi event  i to ‘BALKON PARTY’ okupiti veliki broj onih koji su se nebrojeno puta uvjerili u odličnu atmosferu na događajima iza kojih stoji mladi Sefir Kaknjo.

Iako je zenička javnost do sada na njegovim dešavanjima uživala u MOVIE CLUB-u, ovim putem javnost obavještavamo kako će se najluđi vikend provod od ovog vikenda pa nadalje dešavati u Ekor Clubu – RK Zeničanka, prizemlje.

Promjena lokacije razlog je ogromne posjećenosti događaja a što svojim kapacitetom MOVIE CLUB nije mogao ispoštovati, stoga se mladi Zeničanin odlučio proširiti i izabrati Ekor Club koji će moći ugostiti sve one koji žele biti dio ovih nezaboravnih događaja.

Za sve one koji ne znaju kako doći do Ekor Cluba, pojašnjava Sefir, isti se nalazi sa stražnjeg ulaza u Robnu kuću Zeničanka, odmah na prizemlju. Ističe i to kako će za lakši pronalazak nove lokacije u velikoj mjeri pomoći i gost večeri, tako će zvuk DJ-a privući sve one koji žele svjedočiti nezaboravnom provodu.

Dođite u subotu, 21. marta, u Ekor Club Zenica i uživajte u BALKON PARTY-u!

GODISNJICA
MARKETING