Barbara Bobak se oglasila i iznijela istinu o Darku Laziću

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Svi su bili u šoku kada se pročulo za raskid poznatog para, pogotovo jer su Darko i Barbara izgledali poprilično sretni u ovom odnosu. Istina je isplivala nakon što je Darko napravio skandalozni incident, a Barbara ovu temu nije željela mnogo da komentariše.
Mediji su ponovo počeli da pišu o njima onda kada je Darko objavio fotografiju njega i Barbare kako uživaju u šetnji, a ona nije znala ništa o tome.

Sada je pjevačica riješila da progovori o ovoj temi, i otkrila kako je okolina reagovala na ovo njihovo “pomirenje”.

“Nisu mi bili jasni ti naslovi, više je to u pitanju, apsolutno su nepotrebni. Moja okolina zna istinu uvijek, tako da se niko više ne obazire na bilo šta što se piše u novinama”, rekla je Barbara i otkrila da li joj je bolje kada je sama ili u vezi:

“Solo apsolutno, jako volim da sam solo, jako mi prija sloboda, ne u smislu nekog flertovanja nego prosto zbog činjenice da ne moram da se sa nekim konsultujem za bilo šta što mi se radi ili što mi se negdje ide, ili šta god, nego samo to uradim.”

Pjevačica je otkrila i svoj emotivni status.

“Singl naravno i mislim da će tako ostati neko vrijeme jer nit mene to trenutno interesuje niti mi muškarci prilaze generalno u životu”, rekla mlada zvijezda, a onda i otkrila da li je njena nova pjesma nekome posvećena pogotovo dio “tebi sam dobra bila, ali sebi siječem krila”:

“Nije, to sam milion puta rekla, nisam osoba koja posvjećuje pjesme i mislim da nikad neću nikom posvetiti pjesmu. Muzika je nesto što je meni previše sveto i lijepo da bi se prljalo privatnim životom, toksičnim vezama i tako dalje. Pjesma je univerzalna i pjesma je za sve.”

Espreso