Portal 072info

Bati Živojinoviću amputirana noga

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović (82) zbog pogoršanog zdravstvenog stanja prije nekoliko dana hitno je prebačen u KBC „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“, gdje je operisan i trenutno se oporavlja u toj bolnici.

Prema nepotvrđenim informacijama, popularni Valter imao je problem s gangrenom, koja je uzela maha, pa je odlučeno da se iz bolnice „Sveti Sava“ prebaci na Dedinje. Ljekari KBC su potom odlučili da Bata treba da bude podvrgnut hirurškom zahvatu, što je i urađeno, ali tek poslije odobrenja porodice, prenosi Kurir.

Kako su prenijeli pojedini mediji, dio tih navoda je za njih potvrdila i kćerka čuvenog glumca Jelena Živojinović, koja je, navodno, rekla da je tačno da je Bata u bolnici na Dedinju i da je operisan.

Međutim, ona je za naš list kratko izjavila da je Bata dobro i da se svi nadaju da će se njen slavni otac oporaviti.

– Bata je dobro. Njegovo stanje je stabilno i čekamo kako će dalje teći oporavak – kazala je Jelena.Kurir je juče stupio u kontakt i s portparolom bolnice na Dedinju, međutim iz te ustanove su kratko rekli da nemaju komentara.

Podsjetimo, Bata Živojinović je zbog ozbiljnih problema s gangrenom 2011. otišao na Kubu da se liječi, a njegovo stanje je poslije toga bilo mnogo bolje. Živojinović je nekoliko godina prije toga doživio srčani udar, a poslije Kube i moždani. Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja nedavno je ponovo hospitalizovan u bolnici „Sveti Sava“ i bio je na odjeljenju intenzivne njege.

vijesti.ba

Podijelite članak