AUTOR: P.D.
DATUM: lis 30, 2021 @ 21:01
KATEGORIJA: Izdvojeno / Promo
FIXGEHALT

Oduvijek se proslavi Nove godine i ispraćaju stare godine davala velika pažnja, tako svi oni koju obilježavaju proslavu Nove godine s posebnom dozom ozbiljnošću tragaju idealno mjesto za takvo nešto.

NER FIT

Uistinu, proslava Nove godine sa razlogom ima svoju jedinstvenu simboliku koja se ne može porediti sa proslavom drugih praznika.

Tradicionalno se mnogi Bosanci i Hercegovci, ali i gosti iz regije odlučuju biti dio čarobne proslave Nove godine na Vlašiću koja opravdano slovi za najbolje mjesto gdje možete kazati zbogom staroj i raširiti ruke novoj godini.

Pahulje, snijeg, bijeli prekrivač, čist vazduh i veliki broj turista samo su neki od razloga koji su za veliki broj stanovništva atrakcija, a podsjećamo kako se svake godine organizuje doček Nove godine na otvorenom uz veliki vatromet.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Pored navedenog, tradicija je da se za ovu prigodu organizuje i bogat muzički program, a što se pokazalo ispravnim budući da je iz godine u godinu potražnja za smještajem na Vlašiću u ovo vrijeme sve veća.

Mnogi smještaji svoje kapacitete popune i nekoliko mjeseci prije decembra, a što je još jedan od pokazatelja o naprijed navedenom. 

Novoizgrađeni i novoopremljeni apartmani ‘BEDI’ također nude svoje smještajne kapacitete za sve one koji žele biti dio čarobne proslave na Vlašiću. Osim moderno opremljenih apartmana, posjeduju vlastiti parking, kablovsku televiziju i WI-FI internet.

Njihovi smještajni kapaciteti  

– Apartman br. 1 (12 osoba) – KLIKOM OVDJE PREGLEDAJTE FOTOGRAFIJE APARTMANA
– Apartman br. 2 (10 osoba
) – KLIKOM OVDJE PREGLEDAJTE FOTOGRAFIJE APARTMANA

Tako svoje smještajne kapacitete za doček Nove godine nude već od 1.100 KM apartman za 10 osoba i apartman za 12 osoba – 1.320 KM, a u cijenu je uključen boravak od tri noći – četiri dana.

Cijena boravka u apartmanima izvan novogodišnjih praznika iznosi već od 20 KM po osobi, zavisno od broja osoba i dužine zakupa apartmana, odnosno boravka.

Sve što je neophodno kako biste saznali više informacija jeste da im se pridružite na Facebook stranici te ih kontaktirate u vidu poruke, a dostupni su i na broj telefona +387 61 451 473 putem Vibera ili GSM-a.

bedi1

PRIDRUŽITE SE ZVANIČNOJ FACEBOOK STRANICI APARTMANA ‘BEDI’ VLAŠIĆ KLIKOM OVDJE, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE APARTMANA I STUPITE U KONTAKT, REZERVIŠITE SVOJ BORAVAK I UŽIVAJTE NA VLAŠIĆU!
LIDER