Portal 072info

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Saznajte koji je to horoskopski znak najiskreniji

Daleko od toga da se ne zna ponašati i želi da uvrijedi, on je samo neposredan i otvoren. Možda će vam njegovi stavovi ponekad djelovati čudno, ali osvojit će vas svojom originalnošću i nesvakidašnjom ličnošću. On je posljednji među zračnim znakovima, čudnovati i čudesni Vodenjak.

Njihova iskrenost u ovom svijetu se jako cijeni, neki ih možda smatraju čudacima, ali svima je simpatičan način na koji izražavaju svoju iskrenost. Vodenjaci se neće ustručavati reći vam da ste se ugojili, da vam odijelo ne stoji dobro ili da ste pogriješili u nečemu.

Oni su otvoreni, vole zabavu i druženje. Uvijek su spremni pomoći. Njihova inteligencija premašuje granice, ali oni je često nemaju volje iskoristi jer su pomalo lijeni. Ne vole ograničenja i spremni su otvoreno reći: ”Ja imam svoj život, nemoj se miješati ”.

Ono što također ne trpe jeste dosada, oni se jednostavno ne mogu skrasiti na jednom mjestu, a njihova radoznalost i inteligencija im nikada ne daju mira. Vodenjaci su veliki mislioci i filozofi pa s obzirom na to vole držati glavnu riječ, ali i poslušati tuđe mišljenje.

Žele biti nezavisni, imati slobodu, pa su vrlo često individualisti i ne snalaze se u timskom radu. Vodenjaci nemaju predrasude prema drugima, a često se znaju izdignu iznad situacije i malo obraćaju pažnju na nebitne stvari. Za njih kažu da su veliki sanjari i da im je glava u oblacima. Često se znaju isključiti, kao da nisu prisutni iako im se vi obraćate. To je zato što vole maštati, ali su ponekad lijeni u realizaciji svojih planova.

Vodenjaci su dobri glumci pa često glume u životnim situacijama, zbog toga im ne pada teško ponekad slagati kako bi se izvukli iz neugodne situacije. Kao da im je u krvi usađena želja za blefiranjem. Nemojte misliti da ćete ih lako prijeći jer njihov um radi brže od bilo koga. Mogu biti izuzetno mirni i stidljivi, ali i energični i ekscentrični. Jako su samouvjereni i znaju da oni to mogu. Nikako ne vole trenutak kada se osramote pred drugima.

Kada je u pitanju ljubav, oni se najčešće zaljubljuju u nečiju inteligenciju, a dosadne osobe im nikada neće osvojiti srce. Često djeluju kao da žele biti usamljeni, ali zapravo i oni traže srodnu dušu s kojom će moći da vode razgovore do kasno u noć.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box