Bh. ljepotica u spotu arapske zvijezde: Pjesma je veoma popularna, već ima više od 16 miliona pregleda

Bh. ljepotica u spotu arapske zvijezde: Pjesma je veoma popularna, već ima više od 16 miliona pregleda

Bosanskohercegovačka manekenka s adresom u Dubaiju Aida Muratović pojavila se u novom spotu popularnog arapskog pjevača Mohameda Ramadana, kojeg samo na Instagramu prati 19 miliona ljudi.

Naša ljepotica imala je glavnu ulogu u spotu glumeći djevojku ove muzičke zvijezde s kojom, prema scenariju, nije u dobrim odnosima. Snimali su scene svađe, u kojoj Aida od njega bježi po luksuznoj vili…

– Bilo je to jedno zaista lijepo iskustvo. Snimanje je trajalo dva dana. Pjesma je veoma popularna i za mjesec ima već više od 15 miliona pregleda. Producent videa Muhamed Sami, koji je iz Egipta, najbolji je u toj sceni. Bio je veoma strog i profesionalan. Neke scene smo morali ponavljati po deset puta. Rekao mi je da ozbiljno počnem razmišljati o filmskoj karijeri, očigledno je bio zadovoljan mojom glumom u spotu. Ko zna, možda je sada vrijeme za novu karijeru – kazala je Muratović za Avaz.

Prije ovog angažmana naša ljepotica pojavila se i u kampanjama za brend torbi “Paul Marcioano”, a taj editorijal obišao je svijet.

Također, Mauratović je i zaštitno lice brenda savremene tehno opreme “Just Switch”, čiji su bildbordi s likom naše ljepotice prije nekoliko sedmica osvanuli u cijelom Dubaiju.

Lijepa Sanjanka snimila je i set fotografija za poznati brend kupaćih kostima i kimona “Sylque designs” u Dubaiju.

Inače, naša ljepotica je porijeklom iz Sanskog Mosta. Nakon što je osvojila tržište Slovenije, u kojoj je dugo i živjela, karijeru i život nastavila je u Emiratima.

Muratović se do sada okušala i u Bolivudu, a na svom modnom putu srela je i turskog pjevača Tarkana Tevetoglua, kojeg je oduševila.

Svojevremeno je osvanula na naslovnici svjetski poznatog FHM magazina te je krasila stranice slovenskog izdanja “Playboya”.

– Ponekad je zaista bitno s kim radiš i s kim živiš taj izvjesni period kao model. Teško je kada znaš da ćeš s tim ljudima biti kratak vremenski period i ko zna kada opet, a da se ne vežeš. Ali na kraju je dobro kada u svakoj državi imaš po jednog prijatelja – rekla nam je Muratović svojevremeno.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE