BIJESNA MAŠINA: Rada prodala “pežoa”, pa kupila automobil od oko 100.000 maraka

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevačicu Radu Manojlović je ekipa emisije “Paparaco lov” uhvatila nakon snimanja jedne emisije, a mnogi su primijetili da je pjevačica pazarila novi automobil.

Rada se pohvalila svojom novom mašinom, a u pitanju je crni karavan marke ”mercedes”.

Priznala je da je bila na meti kritika zbog automobila koji je vozila, te su joj se, kako je tvrdila, podsmijavali i radnici na benzinskoj pumpi, a kada je kupila novi luksuzniji automobil, opet je izazvala negativne komentare.

-Meni se narod smijao. Ja sam devet godina vozila auto ”pežo 207”. I to ljudi koji rade na benzinskoj pumpi, u prodavnici… Ja stanem da natočim gorivo i kažu mi: ”Pa ti još voziš tu biciklu”. Koliko puta su mi rekli na carini: ”Pa ti još nisi promijenila auto” – rekla je Rada i dodala:

-Izvini, molim te, što bih ja mijenjala auto koji mi nikad nije stao i odveze me od tačke A do tačke B sasvim regularno? Ali ne izgleda kako treba.

I kada je promijenila auto, kritike nisu stale, pa je pjevačica poručila svima da je najbolje da svako gleda svoja posla, te se niko nikome ne pravda.

-Kad sam promijenila auto, onda je ono s magarca na konja – u, ”rendža”. E onda kažu: ”Vidi je ova bahata!” Tako da zaista ne treba da se bilo kome pravdate. Bukvalno ću samo listić da stavim, kao Eva, ako se meni to radi i ništa neću nikome da objašnjavam.

Express