Portal 072info

Bik je savršen suprug, dok biste za ženu sigurno htjeli da imate Strelca!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Neko je posvećen karijeri, drugi pak porodici, neki zaborave nježnost u braku, a neki švrljaju sa strane… Saznajte kakav je vaš horoskopski znak u braku?!

Ovan
Muškarac Ovan je vrlo muževan. Lako se odlučuje za brak. Ne bježi od odgovornosti i voli da dominira. Kraj sebe želi lijepu i pametnu ženu, koja će mu dati dovoljno slobode. Često se dešava da dodatno zadovoljstvo traži van kuće.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena Ovan će uvijek će podržati partnerove ambicije jer pored sebe želi uspješnog muškarca. Ispunjavaće sve svoje bračne obaveze, ali neće želeti da se odrekne svojih interesovanja. Vrlo je aktivna i uvijek dobro organizovana. Sklona je ljubomornim ispadima.

Bik

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Muškarac Bik je jako je posvećen ženi i djeci. Uvijek će se truditi da svojoj porodici obezbijedi najbolje uslove za život. Po prirodi je vrlo blag i dobroćudan. Jedan je od najstrastvenijih muževa. Ako mu žena ne pruži fizičko zadovoljstvo, može biti sklon prevarama.

Žena Bik je vrlo posvećena bračnoj zajednici i spremna na žrtvu da bi sačuvala harmoniju. Podržava tezu da ljubav ulazi preko stomaka, odlična je domaćica.Vrlo je osećajna i slaba na djecu. Od muža očekuje da bude uspješan i da joj pruži materijalnu sigurnost.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Blizanci

Muškarac Blizanac nije najidealniji partner za brak. Život sa njim može biti vrlo lijep, interesantan i opušten, ali samo ako pored sebe ima ženu koja ga neće sputavati. S druge strane, njegova žena će imati punu slobodu. Vrlo je šarmantan i voli da flertuje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena Blizanac je po prirodi pomalo nestašna, ali u braku je spremna da se mijenja. Često je vrlo privržena svom mužu. Odgovaraju joj muškarci koji mogu intelektualno i verbalno da joj pariraju. Nije tip žene koja će sve da podredi porodici jer želi da se ostvari i u karijeri.

Rak

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Muškarac Rak je vrlo tradicionalan i jako vezan za svoju porodicu, ali i porodicu iz koje potiče. Iako važi za idealnog partnera, sa njim nije lako živeti. Njegova žena će uvijek morati da se bori i sa njegovom mamom. U kući provodi najviše vremena i vrlo je dobar domaćin.

Žena Rak je prava „žena“, osećajna i verna svom mužu. Prije svega je majka, puna ljubavi i razumjevanja. Porodica joj je najvažnija. Ona traži muža koji će joj u svakom trenutku biti zaštitnik i oslonac. Lako stupa u brak, a još lakše prepušta incijativu partneru.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lav

Muškarac Lav je neko ko želi da svojoj ženi bude centar svijeta. Smatra da svi u kući treba da mu se podrede, posebno ona da bi on mogao da napreduje. Kao roditelj nije strog jer je i on sam veliko dijete. Njegova žena mora da bude lijepa, negovana i uvijek doterana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena Lav je vrlo organizovana i uvijek nađe vremena za sve, dok kućne obaveze ne zapostavlja. Za ambiciozne muškarce je idealna prilika. Njena pojava izaziva divljenje. Sa ponosom ćete moći da je predstavite svojim roditeljima i poslovnim saradnicima. Vrlo je lojalna i stastvena.

Djevica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Muškarac Djevica će u braku sigurno biti najvredniji muž i neko koga bi na prvi pogled poželele sve žene. Nije posesivan, ali ni naročito strastven pa se najbolje uklopa sa ženom Devicom. Čest je vrlo konzervativan po shvatanjima i nije mnogo romantičan.

Žena Djevica je veoma analitična. Ukoliko se ne odluči za brak iz interesa, u bračnoj zajednici je izuzetno osećajna supruga i majka. Sposobna je da sve drži pod kontrolom. Od muža očekuje da prije svega bude odgovoran. Često djeluje hladno. Fizičko zadovoljstvo joj nije primarno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaga

Muškarac Vaga je pravi umjetnik u ljubavi, ali ipak nije neko kome odgovara bračni život. Teško se prilagođava. Privlače ga žene koje vode računa o svom izgledu i koje umiju da mu se suprotstave kada je to potrebno. Vrlo je strastven, dobar ljubavnik, ali često i neveran.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena Vaga je vrlo upadljiva, privlačna i ženstvena žena, uvijek okružena udvaračima. Ona je ideal o kome maštaju svi muškarci. U braku teži harmoniji. Prava je dama koja ne uživa u obavljanju kućnih poslova. Muž mora da je mazi, pazi i obezbijedi luksuzan život.

Muškarac Škorpija je vrlo posesivan i ljubomoran. Sa njim nije lako dostići sreću u braku. Neprijatne situacije mogu da se izbjegnu ukoliko mu žena stalno pokazuje i dokazuje veliku ljubav. Ne voli hladne i dominantne žene jer smatra da je on „glava porodice“.

Žena Škorpija vrlo ozbiljno pristupa braku. Partnera bira srcem, a ne razumom. Sve će učiniti da usreći svoju djecu i muža. S druge strane, očekuje da bude beskrajno voljena i poštovana. Vrlo je energična i strastvena. Ukoliko muškarac ne uspe da odgovori njenim zahtjevima, spremna je da ode.

Strijelac

Muškarac Strijelac je rođeni avanturista i u životi i u ljubavi. Ne teži braku po svaku cenu. Njegova žena mora da bude elokventna, zabavna i sposobna da se snađe i bez njega. On na ljubav gleda potpuno drugačije od drugih. Ljubomoru svoje žene neće tolerisati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žena Strijelac je prije svega vrlo mudra i prijateljski nastrojena kao supruga. U stanju je da u svemu prati svog izabranika. U braku ne podnosi monotoniju i sve ćeučiniti da zajednički život ne upadne u kolotečinu. Potreban joj je neko ko umije da je zabavi. U duši je romantična.

Jarac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Muškarac Jarac je najčešće posvećen karijeri pa u brak ulazi dosta kasnije nego drugi znaci. Žena će pored njega osjećati sigurnost, ali će biti lišena emotivnih izliva nježnosti s njegove strane. On nesvesno bira dominantniju ženu, ali očekuje da se i neka njegova pravila poštuju.

Žena Jarac je kao stvorena za muškarca koji teži mirnom porodičnom životu bez uzbuđenja. Muž može da bude potpuno siguran u njenu vernost. Ipak, ova žena je vrlo suzdržana, hladna, često čak i odbojna. Ne umije da pokaže emocije čak ni kad joj je veoma stalo do partnera.

Vodolija

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Muškarac Vodolija je vrlo nepredvidiv muškarac koji nije idealan za brak. Njegova izabranica ne treba da otvori sve karte ukoliko želi da zadrži njegovu pažnju tokom zajedničkog života. On se lako okreće onoj koja je interesantnija i sposobnija.

Žena Vodolija je vrlo jednostavna, neobična i prijateljski nastrojena žena. Od braka bježi dok se ne pojavi pravi. U kuhinji se ne snalazi baš najbolje, ali zato ništa ne krije niti se stidi da vam pokaže svoje emocije. Sklona je avanturama uvijek kada pomisli da je njen život postao rutina.

Ribe

Muškarac Riba je jedan od najboljih kandidata za brak. Svojoj ženi će biti spreman da ispunjava sve želje ukoliko mu to mogućnosti dozvoljavaju. On je neko ko će najviše vremena provoditi sa porodicom. Teško će se odlučiti da rizikuje bračnu sreću zbog ljubavnice.

Žena Riba je toliko ženstvena da sve ostale žene baca u senku. Često nema dovoljno snage i volje da svoje fantastične ideje sprovede u djelo pa joj je potreban jak muškarac, koji će da je vodi kroz život. Od braka ne odustaje čak ni kada doživi krah čvrsto vjerujući da će drugi put imati više sreće.

astrosajt.com

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)