Bivše članice grupe “Hurricane”: Teško im pada razdvojenost

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Muzička grupa “Hurricane” promijenila je vokale, a na mjesto Sanje Vučić, Ivane Nikolić i Ksenije Knežević došle su tri mlade djevojke. Sada su bivše članice priznale kako se snalaze u solo karijerama, i da li im fale zajednički nastupi.

– Nedostaju mi, bile smo pet godina zajedno na sceni. Teže je na nastupima jer sad sama nastupam, ali je to posao kojim se baviš i voliš ga i nekako se srodiš sa tim. Lakše je naravno kada imaš nekog pored sebe, ali dobro, sada imam igrače pored sebe – kaže Ivana, a Sanja se nadovezuje:

–  Bit ćemo zauvijek dio jedne ekipe, ali treba da se predstavimo i kao solo izvođači. Iskreno, meni ne nedostaje zajedničko pojavljivanje jer je uvijek frka kada treba negdje zajedno da se pojavimo. Ne znamo kad će koja da se spremi, a sada je sve u sopstvenoj režiji. 

Ivana je prokomentarisala i nove članice grupe:

– Mislim da će bolje proći od nas. Ja njima stvarno želim toliki uspjeh od srca. Preslatke su mi. Želim im da odu na Evroviziju i pobijede – ističe Ivana za jedan srbijanski medij.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING