Portal 072info

Bivšem uposleniku vrtića uslovna kazna jer je od djevojčice tražio eksplicitne fotografije

Screenshot 8 291
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bivši zaposlenik banjalučkog vrtića Nemanja Pavlović (28), koji je 2018. godine prijavljen PU Banja Luka jer je tražio eksplicitne fotografije od 13-godišnjakinje, osuđen je na uslovnu kaznu od šest mjeseci zatvora, piše Srpskainfo. Osnovni sud u Kotor Varošu izrekao je Pavloviću kaznu od šest mjeseci za krivično djelo koje mu je stavljeno na teret – iskorištavanje maloljetne osobe za pornografiju. Prema Krivičnom zakonu RS-a, za ovo krivično djelo predviđene su kazne od šest mjeseci do pet godina zatvora. Iz banjalučkog tužilaštva su kazali kako se neće žaliti na uslovnu presudu.

Podsjećamo, radi se o slučaju koji je otkriven u augustu 2018. godine na stranici “Borba protiv pedofilije”, gdje su objavljene prepiske razgovora između 26-godišnjaka i 13-godišnjakinje, u kojima je on pokušava nagovoriti na nelegalne radnje.

Pavlović je pokušao ostvariti i videopoziv s djevojčicom nekoliko puta, ali se ona nije javila. Raspitivao se o njenim roditeljima, mjestu življenja, da li je imala momka i sl. Na jedno od pitanja odgovorila mu je “Ja sam još curica!”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Klix

Podijelite članak
  • 7
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)