Portal 072info

Blagoje Grahovac: Ne plašite se rata, rata biti neće, iako možda neki to priželjkuje, ali nije realnost

Screenshot 6 622
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Dodik tako razija sopstveni strah i pokušava da opere savjest” kazao je u Pressingu na N1 penzionisani general i analitičar Blagoje Grahovac.

“Stvarna politika Srbije je ono što govori Dačić, Vulin, Selaković.. To su sve oštri političari koji će jednog dana proizvesti mnogo problema Srbiji. Ono što Vučić promoviše javnosti nema mane, ali ono drugo sve je sa manom”; kazao je Grahovac u Pressingu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Kazao je da ima poruku za građane BiH.

“Ne plašite se rata, rata biti neće. Iako možda neki to priželjkuje, ali neće biti rata. Oni će doći vrlo brzo pod ispitivanje odgovornosti za učinjeno. Građani BiH budite razumni, približite se jedni drugima, ne idita za svojim nacionalnim liderima. Kroz BiH su prošle sve bure i oluje kroz historiju i ona je opstala. I ona će opstati. Ona je kao vezivno tkivo”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Nagovještavam poslije korone masovne klasno socijalne revolucije jer sistem koji danas egzistzira je neodrživ”.

Ističe da će u budućnosti BiH biti primjer u mnogim dobrim stvarima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Ja se bavim analizom procesa i ko god ima imalo dobre namjere, kao što ja imam. BiH će ostati, nego će u skoro početi da služi dobrim primjerom. Približavanje građana u klasnim revolucijama koje će se desiti će sa naše strane biti.. Siguran sam da će biti narodnog bunta, ovo je neodrživ sistem da jedna manjina živi u izobilju, ostali pate”.

“Upozoravam vlastodršce u trenutku će se pojaviti i to neće biti rušilačko, nego oslobodilački pokret.

Apostrofiram Dodika, Izetbegovića i Čovića. Oni će odgovarati. Odgovarati za svoj narativ koji je borben, a narod iza živi u strahu i oskudici. Morat će odgovarati jer su stvorili takav ambijent i to svome narodu”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

O izjavama Dodika o “razdruživanju BiH”, kazao je:

“Dodik razbija sopstveni strah i brigu i nečistu savjest. Neće biti to što on govori o razdruživanju BiH, ali će se on razdružiti od političke moći”.

“Građani Srbije i BiH su shvatili da su prevareni i neće ratovati. Radije će se iseliti nego prihvatiti da ratuju za nekoga. Za Dodika? Čovića? Izetbegovića? To bi bilo suludo”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME