Blizanci brbljivi, Rakovi lojalni: Saznajte kako vaš horoskopski znak čuva tajnu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

horoskop

Kojem horoskopskom znaku možete reći sve bez brige da će vašu tajnu ikada otkriti, a sa kojim horoskopskim znakom morate biti obazrivi dok mu pričate nešto što ne biste želeli da zna širi krug ljudi saznajte u tekstu.

Ovan

Ako ste njemu, ili njoj poverili tajnu, pazite da ih ne iznervirate, jer će u trenutku, vrlo impulsivno ispričati sve što ne treba, bez obzira ko se nalazi u vašem prisustvu. To, naravno neće uraditi s namerom da vas oda, nego zato što oni prvo nešto urade, pa onda razmišljaju. Nije baš reprezentativan čuvar tajni.

Bik

Stabilan je i uporan, ali Bikovima poveravajte tajne samo ako znate da se slažu sa tim što ste poverili, u svim ostalim slučajevima, zadržite to za sebe. Bik će se potruditi da vam objasni kako to nije realno i pametno i da sebi, bez razloga komplikujete život. Testirajte ga pričom, šta misliš o… Pa onda, tajna.

Blizanci

Evo znaka koji je oličenje brbljivosti i zato im tajnu ne poveravajte ni u snu. Čak i da nema potrebu da ispriča nekome sveže vesti, izleteće se sasvim slučajno, dok pije kafu sa lokalnim biroom informacija, odnosno osobom koja će priču razglasiti. Dakle, oprez pri pričanju tajni Blizancima.

Rak

Poverljiv i lojalan, ali ako ćete ga tom tajnom rasplakati, ili učiniti sentimentalnim, ne progovarajte. Rak će vam ponuditi rame za plakanje, utehu, zagrljaj, čaj…samo da vam pomogne.Sve u svemu na Rakove možete računati, čak i ako ga neko drugi vrbuje, jer koga voli-voli i nikada ne odaje ono što zna.

Lav

Tajne koje Lava mogu dovesti u iskušenje da se njima pohvali, ili da se pred nekim dokaže, ne poveravajte. A ako se radi o njegovom konkurentu,ili osobi koja mu je antipatična, ovaj savez sa vama oko tajne će biti jako interesantan i zanimljiv. Ako može da vam pomogne da pobedite nekoga, tu je.

Djevica

Diskretna Devica će čuvati poverene informacije sve do trenutka vašeg udaljavanja od nje. Tada će iz nje pokuljati priče tipa „kad se samo setim, šta sam sve znao(znala) i ćutim, a ko mi je rekao hvala..“Dakle, samo ako ste sa Devicom dovoljno dugo i planirate i dalje da budete, otvorite dušu.

Vaga

Oni su divni prijatelji, ali može se desiti da Vagu neka okolnost dovede na odmeravanje razloga za ili protiv odavanja poverene tajne. Dakle, iza njihovog šarma retko se krije krajnja poverljivost. One su kao voditelji talk- shou emisija i rado šire priče svojih prijatelja, naravno, dobronamerno.

Škorpija

Tajna koja hoda je Škorpijino drugo ime. Kada bi ih inkvizitori stavili na muke, oni bi ćutali. Oni najbolje razumeju tajne, jer ih i sami imaju u većim količinama. A kada se nešto oda, javno ispriča, ili sazna, gubi draž i to više nije to.Slobodno poveravajte sve, čak i zavere koje kujete, oni će vam čuvati leđa.

Strelac

Da nije urođene pričljivosti Strelca, oni bi bili sjajni prijatelji. Naročito ako se tajne odaju uz čašicu, ili flašicu razgovora, priči kraja neće biti. Može se desiti da misleći da im je neko drugi ispričao nešto, krenu da vam „od Kulina bana“ pričaju sve čega se sete, u vezi svih osoba koje su im ikada nešto poverile.

Jarac

Prava „siva eminencija“ zodijaka. To su vladari iz senke koji budnim okom otkrivaju tajne koje i ne želite da im poverite. Jarčevi znaju kako da imaju koristi od čuvanja tajne, jer u zamenu za njihovu diskreciju, vi ćete im ugovoriti sastanak sa nekim ko im je potreban za posao. Njihove finansije su najveća tajna.

Vodolija

Ako želite da vam Vodolija bude čuvar tajne, morate imati krajnje eksentričnu tajnu, u svim ostalim slučajevima, oni će se smejati vašoj potrebi da tu uobičajenu stvar, smatrate tajnom. Na prvom okupljanju celog vašeg društva, ispričaće uz gomilu duhovitih dosetki, šta je vama tajna.

Ribe

Sa Ribama ne rizikujete puno. One će poverene tajne možda i zaboraviti, a i ako ih zapamte, čuvaće ih zauvek, jer Ribe su jako tajanstvene i zato vole osobe sa tajnama. Nekada im ne poveravajte nešto što se kosi sa njihovim emocijama, mogu iz saosećanja sa vašim partnerom, da ispričaju kako ga varate.

 24sata.rs