Portal 072info

Bloger snimio kako umire od ujeda crne mambe

Poznati ruski video bloger i stručnjak za zmije Arslan Valeev (31) iz Sankt Peterburga snimio je sebe kako umire pred kamerama i to zbog ujeda crne mambe.

U pitanju je njegov ljubimac, koga je zbog kraha braka i patnje za bivšom suprugom pustio da ga ujede za ruku, piše Telegraf.

On na ovom potresnom snimku u trenutku potpune dezorijentacije i malaksalosti moli gledaoce da pozovu njegovu bivšu ženu, nakon čega umire.

Zmija i trenutak smrti nisu prikazani, ali je bloger, inače nekadašnji radnik zoološkog vrta, posmatračima pokaza ugriz na ruci.

Na kraju snimka ustao je sa stolice i udaljio se od kamere. Ubrzo nakon toga je umro.

Inače, Arslanova supruga Ekaterina ‘Katja’ Pjatižkina također je poznata u Rusiji, jer su zajedno vodili nekoliko YouTube kanala o zmijama i njihovom ljubimcu, crvenom risu, a imali na hiljade pratilaca.

Par se razveo zbog toga što ga je Katja prevarila, zbog čega je uslijedilo porodično nasilje. Ona je potom zatražila razvod braka, a Arslan je napravio ovaj opraštajući video.

– Recite joj da je volim neizmjerno. Zbogom svima… Ne mogu vjerovati da mi se to događa. Nek neko nazove Katju, bio bih sretan ako ima vremena da dođe i vidi me. Ja već umirem. Bilo bi mi drago da mogu vidjeti Katju. Tresem se – kazao je dok je nesvjesno okretao očima.

Gledaoci su počeli da zovnu Hitnu pomoć, ali mu u bolnici nije bilo pomoći.

Njegova bivša supruga nije htjela da komentira video.

Video pogledajte ovdje:

 Avaz.ba
Podijelite članak