sarajka supertalent
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 22, 2021 @ 15:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Sarajka Azra Grljević plasirala se u finale showa “Supertalent” nakon što je još jednom oduševila žiri orijentalnim plesom u haljini koju je sama sašila.

NER FIT

Žiri nije mogao skloniti pogled sa Azre tokom nastupa u prvoj polufinalnoj večeri showa, pa je plasman u finale bio očekivan.

“Kolege su te začarano gledali na audiciji tako je bilo i sada. Vidi se da iza ovog stoji rad, bravo!”, zaključio je Janko Popović Volarić nakon nastupa u kojem je na pozornici počela i kiša padati.

“Rekli smo da si the žena, da imaš the kostim, a ja bih rekla da je ovo bio the show! Ovo s vodom je bila senzacija, to pali. Nastup je bio fenomenalan, izgledala si senzacionalno, plesala sjajno, to je bilo što nam treba večeras”, zaključila je Maja Šuput.

Tekst se nastavlja nakon reklame

“Još uvijek se vraćam k sebi, cijenio bih ako bi Martina bila prije mene. Iskoristio bih rečenicu iz jednog crtića koju će shvatiti malo iskusniji gledatelji, radi se o jednom crtiću u kojem jedan lik kaže – Mislim da sam vidio micu macu”, izjavio je Janko Popović Volarić.

“Sve je bilo smišljeno, dramaturški razrađeno. Ne samo da si opravdala poziv u polufinalnu emisiju, iskreno se nadam se ćeš dobiti poziv i u finalnu emisiju”, poručila joj je Martina Tomčić.

Ova 27-godišnja Sarajka osim što sama šije svoje plesne kostime, bavi se i dizajniranjem i šivanjem kupaćih kostima koje prodaje, a vodi i satove plesa. Nekada se bavila latinoameričkim plesovima, ali onda se zaljubila u one orijentalne jer, kako kaže, dok ih pleše, osjeća se slobodno i povezano s drugim ženama koje se međusobno podupiru, potiču samopouzdanje i ljubav prema vlastitom tijelu, piše portal dnevnik.hr.

LIDER