Portal 072info

Bosanka zasjenila beogradske silikonske ljepotice

O Dijani Bliznac se sve već zna. Uspješna i talentovana pjevačica već duže vrijeme predstavlja pravo muzičko osvježenje na domaćoj sceni.

Slika 2

Nakon izlaska njenog prvog albuma „Ponosna grešnica”, pod markom Tempo productiona postala je popularna kako u Bosni i Hercegovini tako i izvan naših granica. Njene pjesme “U minutu 100”, “Ponosna grešnica”, “Macho man” i druge, dugo su bile na vrhovima muzičkih top-listi televizijskih i radio stanica. Njene pjesme sa prvog albuma opravdale su sva očekivanja publike. Dijana nastavlja u istom ritmu pa je tako došlo vrijeme da javnosti prezentira i novi singl pod imenom “Zreo za ludaru”. 

Slika 5

“Zahvaljujući uspješnoj saradnji sa sjajnom ekipom Tempo productiona, snimljena je nova pjesma pod imenom “Zreo za ludaru”. Za pjesmu je snimljen i video spot na kome je radio veliki tim iz Sarajeva i iz Beograda. Režija spota je prepuštena Dejanu Milićeviću dok je snimanje pjesme vođeno pod dirigentskom palicom Almira Ajanovića.Radilo se nekoliko dana puno parom, a tokom sljedeće sedmice,tačnije 27.oktobra u “Pivnici HS”, bit će održana i promocija gdje ću javnosti prezentirati svoj dosadašnji rad. Iako se radilo od jutra do mraka, bilo je i zanimljivih situacija. Na primjer, ekipa iz Beograda nije vjerovala da nemam plastičnih korekcija na sebi, kažu da odavno nisu vidjeli prirodno lijepu i zgodnu pjevačicu,” izjavila je božanstvena Dijana.

Lijepa Bosanka je svojom ljepotom, prirodnošću,šarmom i fotogeničnošću zasjenila sve kamermane i fotografe koji ni nakon snimanja nisu mogli da vjeruju da je sve na Dijani dar prirode. Bez teksta su ostale i beogradske silikonske ljepotice.

Dijana je otkrila da video spot krije veliko iznenađenje, na što će bh. javnost morati da sačeka do utorka, 27.oktobra kada će premijerno i biti predstavljen projekat pod imenom “Zreo za ludaru”. Poznavajući zanosnu Dijanu, uvijek se isplati čekati.

Podijelite članak