873x400 15
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Bosanskohercegovačka influenserica Irma Čamdžić, na Instagramu poznatija kao Irma Divine, prije nekoliko dana proslavila je godišnjicu braka na bajkovitim Karibima.

Čamdžić je uživala u ovom mondenskom mjestu sa suprugom i troje djece
Čamdžić je uživala u ovom mondenskom mjestu sa suprugom i troje djece Foto: Instagram

– Tačno deset godina smo zajedno suprug i ja. Mislim da se nijedan poklon ne može mjeriti s putovanjem koje je satkano od mnoštvo uspomena. Radujem se uvijek posjeti egzotičnih mjesta. Nekako sam po prirodi takva i egzotika i zelenilo čini da se osjećam fantastično i dovoljno inspirisano. Odlazak na Karibe je definitivno najbolja odluka koju možete donijeti – priznala je influenserica.

Odlazak na Karibe je definitivno najbolja odluka
Odlazak na Karibe je definitivno najbolja odluka

Čamdžić je uživala u ovom mondenskom mjestu sa suprugom i troje djece koji su najviše uživali u kreativnim aktivnostima hotela te samoj plaži.

Najljepša stvar se desila na samom kraju
Najljepša stvar se desila na samom kraju

– Najljepša stvar se desila na samom kraju. Suprug je bio dovoljno romantičan i priredio nam večeru u dvoje na plaži uz svijeće, lagani povjetarac i muziku. Zahvalna sam Bogu što sam imala mogućnost obaviti još jedno putovanje gdje sam skupila dovoljno energije za nove poslovne poduhvate – zaključila je Čamdžić.